Erkek İnfertilitesi Sakın umidinizi kaybetmeyin rabbim yeterki ol desin benim mucizem :))
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Sakın umidinizi kaybetmeyin rabbim yeterki ol desin benim mucizem :))
-
24-09-2022, 05:04:04Merhaba arkadaşlar bni hatırlayan vardır belki cocuk isteğimiz olunca 1 yıl sonunda doktora gittik ve eşimin 3. Derece cift taraflı varikosel olduğunu oğrendik spermler sadece 6-7tane bulunuyordu hareketi morfolojiyi birakın ameliyat olma kararı aldık ve 17 nisan da ameliyatımız gercekleşti 4 ay sonra cok şukur değerlerimiz yukselmişti 1mlde 7 mlyon toplamda 28 milyon hareket %45 morfoloji %1 .daha sonra beklemeye koyulduk 6.ayda hareketimizde duşuş yaşandı %25 e kadar duştu ve cok uzulduk hicbirşey kullanmadık bıraktık ilac kullanmasını filan bu arada son adet tarihim 29 ekim daha sonra bn kendime baktırıyım dedim yumurtalık kisti 3 cm duzeyinde vAr dediler dedik bu arada bunu tedavi ettirelim adet olunca dedik fakat ne gelen var ne giden tast yaptım idrarda negatif kan verdim negatif en son 6 aralıkta yaptığım idrar testinde cok silik bir cizgi kan sonucu da 99 cıktı tekrar yaptığımız testlerde 202 ve bugun 464 allahım inş nasip ederse pazartesi kesemizi gormeye gideceğiz hem kist hem gec dollenme hem eşimin sonucları gebe kaldığımda 1 ml7 milyon hareket %25 morfoloji 1 rabbim yeterki ol desin kendilinden gebe kalmama şukrediyorum herşeye şukrediyorum allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın umarım sonu da hayırlı ve sağlıklı bir şekilde biter ve meleğim kucağımda olur allahım herkesin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş herkese iyi gunler