İyi geceler arkadaşlar.

Ben hamileyim son gunlerim doğum icin. İkinci cocuğum bu arada bir de kızım var 19 aylık. Kv ile cok sorunlu bir ilişkimiz var hani yuz goz olduk iyice kac kere kavga ettik 3 senelik evli olmama rağmen. Neden 2.diyecek olanlar icin yazayım ikinci cocuğum korunurken oldu hem de iki yontemle.

Her neyse kv başka bir şehirde yaşıyor ve eşinden boşanmış 60 yaşında bir kadın. Cok gecimsiz sorunlu bir insan, dunyada anlaşabildiği herhangi bir insan yok. Bir de kv olunca iyice kotu davrandı bana başından beri. Ben de hic alttan almadım acıkcası hep cevap verdim ve bize her geldiğinde tartıştık neredeyse.

En son Eylul ayında gelmişti bir hafta kaldı yaklaşık yine tartıştık gitti. Beni kendi evimden kovan bir insan kendisi bu kadar ileri gider ben de cevap verdim kavga ettik vs. Şimdi konu şu ki doğuma cok az kaldı ve annem de başka şehirde yaşıyor doğuma giderken haber vericem o gelecek inşallah. Ama bu kv kişisi tutmuş bilet almış kızıyla kafa kafaya verip yarın buraya geliyormuş. Kızı da bizimle aynı şehirde ama bize gelecekmiş torun sevmeye kızı calışıyor zaten evde tek başına napacakmış mış.

İyi de ben doğurdum doğrucam ve sancımı evde cekip sonra hastaneye gitmek istiyorum. Huzurlu olmak stressiz olmak istiyorum. Normalde sancım başlayınca eşim gelecekti hemen sancımı cekip hastaneye gidecektim. Evde stressiz huzurla gecirecektim o sureci. Şimdi bu nefret ettiğim kv ile nasıl olabilir boyle bir şey? Kadınla normalde bile diken ustundeyim doğum anında ne işi var bu kadar aramız kotuyken?

Benim kocam olacak kişi bana sormadan tamam demiş annesine. İki gun once. Bana bugun soyluyor duşunun. Ben aşırı sinirlendim gercekten ama yine de gorumceme duzgun bir uslupla doğumdan once kimseyi istemediğimi, kendi annemi de cağırmadığımı falan yazdım. Bozuldu ama tamam dedi. Ben yine de guvenmiyorum yarın cıkıp gelebilir kadın ve asla onun yanında sancı cekmek falan istemiyorum nefret ediyorum ondan ve bu hassas surecte beni hic duşunmeyen kocama da aşırı sinirliyim.

Sizce ne yapmalıyım ya gelirse inadına?