Mehaba arkadaşlar. Benim icinden cıkamadığım, asla kafamın basmadığı bir konu var: gonul meseleleri. 25 yaşındayım, calışıyorum. İş yerinde de bir bey var. Bir sure once etrafımda gormeye başladım ve ilgimi cekti. İlgilendiği icin mi surekli etrafımdaydı yoksa surekli etrafımda olduğu icin benim mi ilgimi cekti inanın bilmiyorum ama bir şekilde bakışmaya başladık. Neredeyse ağustostan beri surekli bakışıyoruz. Bu adama sinyal vermek icin baktım, guldum oyle yaptım boyle yaptım ama asla adım atmıyor. Tek otururken yanıma gelecek gibi oldu bir kez ama o sırada da arkadaşlarım yanıma geldi, anlayamadım tam ne yapmak istediğini. Normalde başkası anlatsa derdim ki istese gelir, sosyal medyadan vs ekler yapar yani birşeyler. Ama ben lisede universitede bu durumu bir cok kez yaşadım. O yuzden sorun gercekten bende mi (soğuk suratsız falan mıyım) yoksa o kadar da hoşlanmadıkları icin mi bu şekilde sonuclandı hep anlamıyorum. Bu sefer de bu şekilde olunca cok canım sıkıldı. Ben nerede yanlış yapıyorum, neyi yanlış biliyorum da cok hoşlanınca bunlar başıma geliyor?