Merhaba
Ben yeni uyeyim derdimi paylaşmak belki bir yol gosterirsiniz diye tecrubeleriniziden faydalanmak istedim 4 aylık evliyim pandemi zamanında cok zor şartlarda evlendim kısa surede tanışıp evlendim herşey cok guzeldi taki evlendikten sonra haftanın 3 4 gunu alkol alıp gec gelmelere başlayana kadar nisanliyken felanda iciyordu ama bana soz vermişti evlenince azaltacagim zamanında eve gidip geleceğim diye şimdide arkadaşlarimla takılmak benim hakkım ben omrumu sana bağlayamam diyip icip eve coğu gec geliyor gec dediğim bazen 9 bucuk arada bir 11i buluyor biz daha yeni evliyiz alkolu azalt dediğimde benden duşmanı yok dun gece yine icmişti beni donuşte annemlerde aldı saat 12ye geliyordu dedim bu hafta iyi takıldın artık haftaya takilmazsin kıyameti kopardı evde ustunu başını yırttı uzun bi şemsiye vardı aldı onu kırdı.Babami aradım gel beni al diye cıktım aşağıda babamı bekledim babam yukarı cikicam konusucam onunla dedi.Ciktik eve kapıyı actı ailemin yanında sut dokmuş kedi oldu kendini savunması da şu ben cok gec gelmiyorum arada bir iciyorum benimde Hakkim var takılmaya vs.
Neyse babam baya bir kızdı etti ona oda sesini cıkarmadı sadece benim abarttigimi belirtti
Cıkarken babam dedi kızım sen evinde kal anlasın evlilik kolay yıkılmaz babamın hatrına evliliğime bir şans daha vermeye calışıyorum ama ben nasıl değiştireceğim alkolu azaltmiyor annem diyor ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin.babamlar gittikten sonra boyle olmuyor bosanacagiz dedi bende evet boyle olmuyor bosanalim dedim sabah erkenden evden cıktı gitti ama yuzuğunu takmıştı sesimi cikarmadim şuan konusmuyoruz
Eşim benden once cok rahatmis ailesinin lafını hic dinlememis sanırım ona evlilik ağır geldi sizce evlilikte alışma suresi olurmu.Alkolu nasıl biraktiracagim cok mu baskı yapıyorum bilmiyorum bir sure kendi halinemi biraksam hic konuşmasam.ilk başta benim gibi sıkıntılar yaşayıp evliliği duzene oturan oldumu