Merhaba hanımlar.Aslinda benim ki bir dertten ote ileride kotu şeylerin yaşanıp yaşanmaması ile ilgili.Biz 3 kardeşiz ben tek kızım.Dedem gecen yıl vefat etti .Babama bir daire bıraktı.Lakin babamın borclari olduğu icin reddi miras yaptı.Kendisi de yıllardır calışmıyor annem ile dukkan isletiyorlar annemin adına her şey.Dolayisi ile miras biz 3 kardeşe gecti.Tabi ki hic birimizin babamın evinde gozu yok onlar sağ olsunlar ,sağ oldukca da ev onların olmaya devam edecek.Babam nedeni nedir bilmiyorum ama evi annemin uzerine değilde ortanca erkek kardeşimin uzerine yaptı.Arabada aynı kardeşimin ustune yapıldı.Ben ailemin maddi durumlarına hic bir zaman mudahale etmedim.Evliyim evim arabam var cok şukur maddi sıkıntım yok .
Erkek kardeşim bekar o da memur hic bir zaman sıkıntı yaşamadım kardeşimle ikiz gibi buyuduk arada 1 yaş var.Maddi manevi birbirimize destek olduk oğrenciyken bile harclıklarını biriktirip duğunumde bilezik almıştı.Oyle duşunceli ve birbirimize bağlıyız.
Geleyim esas konuya bu miras konusunu bilen bir kac akrabam ileride evlenince o evi size bırakmazlar.Sen ve kucuk kardeşin mağdur olursunuz ,elin kızı acımaz kardeşini sana da duşman eder para icin gibisinden laf etmeye başladılar.Evin değeri şu an 1 ,5 milyon lira.Anne baba hayattayken bu konuları konuşmak bana yanlış gelsede ileride kardeşimle aram bozulacak diye cok korkuyorum.Durumu olmasa ve benim rizamla evi istese seve seve veririm Allah yukarıda.Ama arkamdan iş cevirirde ozellikle daha 12 yaşında olan kucuk kardeşimi mağdur eder diye endişelenmeye başladım.Para pul icin kardesimi kaybetmek istemiyorum.İlerde ne oluruz bilmiyorum.Ben 30 yaşındayım kendimi kurtardım ama kucuk kardeşim daha ufak .Keşke boyle bir şeye hic bulasmasaydik.Sadece icimi dokmek ve durumlar hakkında yorum almaya geldim.Yorumlar icin şimdiden teşekkurler