Merhaba arkadaşlar
Kaynanam bizde. Bizde ona ozel gun diye hediye almak istedik uzun sure baktı baktı bota ihtiyacim var kışlık ayakkabım yok yanımda dedi.ayakkabiciya gittik botu alacakkrn anne bu bizim hediyemiz dedim oda vakkoda beğendiğin 700tl lik eşarbı aldiracaktim ben size dedi. Bende biz bota niyetlendik gecen sene eşarp almıştık dedim(gecen senede 300tl ye akerden ipek eşarp aldık)
Ben size eşarp aldiracaktim diyip 700tl lik eşarp istemesi bana mı garip geliyor?ben hediye almaktan cekinmiyorum busene utusu kırıldı diye 1000tl ustu utu aldık. Ama ben size eşarp aldiracaktim demesi garip geldi ve ben her defasında nasıl para biriktirip hesabi yapıyorum ev almak istiyoruz paramız yetmiyor hergecen gun evlere zam geliyor.
Ben bu lafdan sonra kaynanamdan soğudum.

Kac kere dedim annem biz para biriktirmeye calışıyoruz acilmamiz lazım ben kendime 200tl lik kazak almaya cekiniyorum indirime girmesini bekliyorum diyorum yok. Gecen gun AVM de vakkoya bakalım dedi bende anne sen bak. Benim maaşım oraya yetmez ben alamacayacagim şeye bakmayi sevmiyorum. Orası bizim butcenin cok dışında bu dedim. Oda ben birtek yun eşarp orada buluyom dedi iyi dedim sen bak ben başka mağazaya bakacam.

Şimdi oğlu (kocam )geldi ona aldırmaya calışacak neyapsamda onlesem?