Sorunlu kanalımı silmeye kalkıştığımda
"Aşağıda listelenen Google urunlerine erişmenizi sağlayan Google Hesabınızı silmeye calışıyorsunuz. Bu urunlerin hicbirini ve bu urunlerle ilişkili hicbir bilgiyi artık kullanamayacağınızı ve hesabınızı kaybedeceğinizi tam olarak anladığınızı doğrulamak icin lutfen her bir onay kutusunu secin."
Aşağıda listeleniyor işte ancak kafama takılan şu
"Google AdSense
Lutfen devam etmeden once AdSense hesabınızı kapatın. Bu hesap, AdSense hesabınıza erişebilecek son Google Hesabıysa ve kazancınız iptal eşiğinin uzerindeyse, ileride bu hesaba erişemeyecek ve hesabı yonetemeyeceksiniz. AdSense hesabınızı kapatmazsanız ve kazancınız iptal eşiğinin altındaysa, AdSense hesabınızı 24 saat icinde biz kapatırız."
boyle bir yazı cıkıyor ve bu gmail benim adsensemde yonetici veya yetkili değil ancak boyle bir yazı cıkıyor. gmaili silmem icinde bu kutucuyu işaretlemem gerekiyor ve bu gmail adsensemde yonetici olmamasına rağmen boyle yazı cıkmasının sebebi nedir ve bu kutucuğu ve tum kutucukları işaretlediğimde gmail silinecek ancak tekrar soyluyorum adsensem bu gmaile bağlı olmamasına rağmen adsensem kapatılır mı?
-
-Kısacası neden boyle bir yazı cıkıyor bu gmail adsensemde yetkili olmamasına rağmen...
Yardım edecek olanlar elleriniz dert gormesin.
Sorunlu kanalımı silmeye kalkıştığımda...
YouTube0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Sorunlu kanalımı silmeye kalkıştığımda...