Merhabalar oncelikle yaşım 26 ve sevgilimle beraber yaşıyoruz. Erkek arkadaşım sorumsuz evine bakmayan ve şiddet yanlısı bir insan. Ben daha az değilim ama sonra dan genetiği bozuldu eskiden cok uzerime titrer cok asla el kaldırmayan biriydi. Sonrasında bir Hadese donuştu.

Neyse cok uzatmadan konuya geceyim. Bu arkadaşımız kotu mu kotu arkadaşına uyup beni annemin evine bırakmak istedi tabii ki de bu hcte hoşuma gitmedi. Yalnız sorunlu olduğumuz daha doğrusu onun borcluları yuzunden kapıyı cok sık calıyorlar diye biraz uzaklaşmayı istedi ben de kendisini duşunerek tamam dedim bu sırada eski erkek arkadaşım yani belalı arkadaş peşimdeydi. O yuzden Fikri kabul ettim. Yalnız normalde ailemle anlaşamıyorum ve şartlar koyarak kabul ettim. Ayrılmayalım bensiz annene gitme dedim cunku annesi tam bir cadı Surekli oğlunu mahalledeki genc yaşli farketmeden peşkeş ceken sağlam bir copcatan. Daha onceden bizim bir olayımız olmuştu o yuzden istemiyordum bensiz gitmesini.benim yanimda oğluna kız ayarlama cabaları. Sevgilimin eski sevgilisinden bahsedip beni uzme isteği vs vs bunlar cok da onemli değildi cunku dengim olmadıklarını biliyordum ama benim sevgilim beni dovdu amacı karşı tarafa yaranma isteği. Ya ne başkalarının gozu onunde beni ezme isteği rencide olmam vs vs Benimle baya dalga gectiler ama kendilerinin ne derece basit insanlar kaliteden karwkteeden uzak oldukları ortadaydi zaten. Neyse annemin evine gittim bu şahıs şahıs hic beni aramaz sormaz kotu mu kotu arkadas aradığımda telefonu sevgilime vermez onu fişekler fişekler durur boş ver bize kız mı yok gibisinden ben eminim buna tabi. Her neyse tabii keyifli keyifli icerek arkadaşı ile yol giden bu yaramaz sevgili halinden memnundu. Ben de o sırada evin icinde sıkılmaya başladım gerildim ve evden cıktım kendimi kendi evime attım. Ona haber vermedim cunku versemde tepki gosterecekti kabul etmeyecekti benim halime anlamayacak tı kendisinin keyfi yerinde beni duşunen yok tabii. Psikolojik olarak coktum evdekilere de huzursuz etmemek icin cıktım. Bu arada eski sevgiliyi yatıştırma uzak durması icin yaptığım konuşmalarla benim onun icin gittiğimi sandı evime geldiğimde sağ olsun belalı kişi beni duşurdu ve kapıyı actırdı iceri girdi başladı dayak kavga kıyamet zorla evimde kalma telefonuma yeni koyma vesaire bu arada sırada surekli eski sevgilime yazıyorum beni neden terkettin neden sahip cıkmıyorsun zor durumdayım haber gonderiyorum kendisinin dunya umurunda değil yardım istedim aradığımda azarlama lar fotoğraf cekin meler gezmeler İcmeler cumlesini soyleyip engellemeler arkadaşının da beni engellemesi zoruma gitti tabi ama sırada ben de belki iyi hissederim diye hazırlandım ve TikTok cektim cktim kendisine attm. İzledi dinledi kayıtları dağıttım zorla tuttuğuna dair hicbir şey onunla yaşamadığıma dair dinledi ve gene engelledi engeledi. Sozde benim arkadaşlarım kendisine eski sevgilimle cok mutlu olduğumu falan yazmış mesajları silmisler. Belalı kişi ve bayan arkadaşım benim telefonumu kullanarak ben cok mutluyum sen umrumda değilsin gibisinden ben seni sevmiyorum onu seviyorum gibi laflar soylemişler. Ama sonuc olarak ağladığımı ona haber gonderdiğimi biliyordu yalan soyledim zannetmiş. Sonra polisle zorla attırdım belalı yi. Sonra kendisi geldi bayan arkadaşımla uyuyorduk kapı caldi erkek arkadaşlarımız vardı iceri buyur etti m. Bu sırada kendisi geldi sevgilimin ben ona uyuduğumu soylemiştim gercekten de uyuyodm. Ayıp olmasın diye iceri buyur etmek zorunda kaldım misafirlere. Onun gozunde cok mutlu eğlenen halinden memnun gibiymişim. Sonrasında hesaplarını bir karıştırdım sen git annesinin evlenmesini istediği kızı ara istek at oda atsın sonra kabul et sonra benim yanımda iken gizlice takipten cıkar. Pes dedim. Biraz midem bulandı ve eksik yaptığını soyledim. Bu arada hesaplar dan resimlee kalkmış bana beddua hikayeleri atmış. Bu cingene kızımızı aramış ( kendisi gercekten cingene aşağılamak icin kensinlkle demiyorum) kara mara bişey biseye benzese anlycam ama oda yok. Sonuc olarak uzuldum ve ne yapmam lazım siz değerli arkadaşlarıma sormak istiyorum. Bana kalsa iki kaşık suda bogarm ama şimdi ben bole yaparsam değerli sanarlwr kendileri ni. Gerek yok. Bu arada ilişkim bir yıl oldu. Yorumlarınızı bekliyorum. Bu saatten sonra surmez diye duşunuyorum cunku ben yapılanı unutmayan biriyim. Şimdiden teşekkurler