Benim cok yakın bi arkadaşım var boyle doğduğumdan beri tanıyorum kendisini, 12 yıldır falan da cok yakınız. Biz normalde hic birlikte bi universite duşunmemiştik hatta ayrı şehirler istiyorduk ama onun benimle aynı şehre gelesi tuttu. Daha sınava girmedik ama işte aynı şehirlere bazen de aynı universiteye gidelim falan diyor. Aynı şehre duşmek isterim cok da iyi olur ama aynı universite istemiyorum cunku onu cok sevsem de beni kırdığı yerler cok oldu arkadaşlıklar konusunda ve ben aynı şeyleri bi daha yaşama riskini goze alamam, alırsam da bu sefer arkadaşlığımız biter. Yani ben onu on planda cok tutarım ama o aynı gayreti gostermez ve benden daha yakın arkadşalıklar kurup beni yok sayabilir. kursun bu arada cok da mutlu olsun isterim ama en azındna aynı ortamdayken olmasın ki bende uzulmim. Ayrıca ben o varken ortam kuramam ve hayatım hep aynı gider ama ben bi şeyler değişsin istiyorum. Bana uni konusunu acınca susuyorum hic birliktw şu universiteye gidelim demedim hatta istemediğimi belli ediyorum gibi de geliyor ama anlamıyoe da bi yandan. konuşmak cok istedim ama bu sefer de şu boğucu sınav zamanında ikimizin de aklını bunla kurcalamak istemiyorum. Sene sonunda soyleyebilirim aslında hatta muhtemelen soylerim icimde bi şey tutabilen biri değilim. Siz olsanız buna uzulur muydunuz? Ya da yapacağım şey cok kırıcı mı? bu arada ikimizin de beğendiği ortak bi uni var ama ben artık onun konusunu bile acmıyorum. kimseye yalandan istiyorum yapalım da diyemem ama bi yandan d akandırıyormuş hissiyatı var icimde. sizce napmalıyım sıkışıp kaldım. kotu biri miyim