eşimle bir yıldır evliyiz ve beslenme tarzından dolayı ikimizde kilo aldık 58 kiloydum şimdi 66-67 geliyorum. eşim de sevgiliyken zaten kilo alıyordu surekli şimdi onda daha fazla gobek cıktı.
sebebi ise eşimin sebzeyi sevmemesi. bende o kadar duşkun değilim ama evlenmeden once hep sebze yerdim. şimdiyse cok sağlıksız yiyoruz. bende buna meyilliymişim demek ki alıştım ve bu şekilde besleniyorum. ve online market alışverişinden bir torba dolusu abur cubur soyluyoruz ve haftasonu onları yiyoruz keyif yapıcaz diye. eşim daha beter tek yemekte bir litreden fazla kola iciyor. ben yediklerimizden rahatsızım kilo aldığım icin kendi adıma eşime diyet yapmaktan bahsediyorum ama eşim hic rahatsız değil gayet keyfi yerinde. birkac sefer yerken fazla da yeme aşkım zararlı diye uyardığımda '' şimdi onun sırası değil keyif yapıcam'' diye kızdı bende artık hic karışmıyorum. artık sadece kendi adıma konuşuyorum diyet yapıcam başladım diye. bende direcsizim o onları yerken ben bakacak mıyım canım cekiyor

ben yavaştan seveceği sebze tarzı şeyler yapıyım diyorum ama eşimde keci inadı var sebze yemekleri icin asla ağzıma almam diyor.
mesela sebze yapamasam da diyet icin sadece corba yapsam o beni doyurmaz diyor. ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.