selamun aleykum arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 yılı geckindir evliyim baştan beri cocuk istememize rağmen evlat sahibi olamadık. ankarada bi devlet hastanesinde uzman birine muayene olduk değerlerimizin cok iyi olduğunu ve bebeğimizin olmaması icin hicbir sebebin olmadığını soylediler. ardından klomen adında gunde 1 kez alacağım bi ilac verdi 7 ay kullandım fakat bi sonuc elde edemedik. surekli yumurta kontrolune gidiyordum. yumurtlaman iyi artık buraya gelmene gerek yok diyerek beni gonderdi. psikolojık olabilir diye biraz vucudunu dinlendirip kafandan bu isteği atmaya calışmamı soyledi ( BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY TABİ ).Neyse lafın kısası sonra da rahim filmi istedi ve ben devlet hastanesinde zubeyde de ve zekai tahirde cekilmek istemiyorum. ozel desen sadece film icin dunyanın parasını istiyolar (1 milyar ve ustu). sonraki araştırmalarımla oğrendim ki deva hastanesi 250 tlye anestezi yapmadan sadece bayan elemanlarla bunu guzelce yapıyormuş. sizden isteğim bana oncelikle tecrubeli arkadaşlarımdan cocuk icin bundan sonraki adımların ne olduğu daha neler yaptırmam gerektiği ve bu hastaneden memnun kalıp kalmadığınız. şimdiden teşekkur ederim