Merhaba hanımlar ben bir işe başladım 1 ay oldu uzun bir iş arayışından sonra şukur buldum Rabbim şuanda iş arayan herkese hayırlı iş kapısı nasip etsin ancak şoyle bir durumum var daha oncekl girdiğim yerlerde de aynı sıkıntıyı hep yaşıyorum izinlik bir işim var ise alırken cok kendimi kasıyorum ''hadi vermezlerse, yerime bakacak birisini bulamazlarsa, iş arkadaşlarım yerime bakamayacaklarını'' soyleyip bundan oturu izin alamazsam, toplantı filan olacak asla izin vermeyiz olmaz derlerse diye cok korkuyorum mesela bu ay icinde son haftalarda izin almam lazım cunku bankada eşimle ortak kasa hesabımız var ve sozleşme yenilenmesi gerekiyor telefon ile halledilecek bir durum değil bu ve buna benzeri durumlarda izin alırken cok sıkıntılanıyorum gecenlerde psikiyatriye gittim kaygı durumu olduğunu soyledi ve işime verdiği onemden oturu boyle olduğunu dile getirdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?? evet calışanız ama kole değiliz sonucta bir tarafım '' kafana takma izin verirler insanız hic mi izin almayacaksınız'' diyor bir yanım ise ''daha bir aylıksın deneme suresindesin vermezlerse'' nasıl olacak diyor bunu aşmam lazım terapiye gideceğim ancak sizlerle de paylaşmak istedim yorumlarınız cok cok onemli