Oncelikle herkese sağlıklı gunler dilerim. Bir derdim var yorumlarınızı esirgemeyin lutfen. Ben tek cocuğum 27 yaşındayım. Annemi haziran ayının başında kaybettim maalesef. Uzun yıllar hastalığıyla mucadele ettik bizim icin cok zordu. Şimdi benim goruştuğum birisi var. 3 aydır tanıyorum kendisini 2 aydır da sevgiliyiz. Babam biliyor goruştuğumu. Teyzelerime de soyledim. Erkek arkadaşım ve ailesi işi ciddiyete bindirmek en azından bir yuzuk takmak istiyorlar. Bende zaman istedim. Ocak ayında gelelim en azından dediler. Ben kendimi suclu gibi hissediyorum babamı yalnız bırakacağım icin. Birde herkes ne der bilmiyorum annesini kaybetmiş neler duşunuyor evlilik falan derler mi? Benim icin zaten o konu icimde her gun acı cektiğim, psikolojik destekle atlatmaya calıştığım hala ilac kullandığım bir surec ama herkes ne der bilmiyorum. Kimseye soyleyemiyorum. Tanımak icin yeterli bir sure mi onu da bilmiyorum ama ondan yana hic kotu bir şey duymadım cevreden ve teyzemler de araştırmış ailesini de cok ovmuşler. Sizce erken mi daha zamana ihtiyacım var mı yorum yaparsanız cok sevinirim.. Bu arada onunla zaman gecirmekten, konuşmaktan keyif alıyorum. Beni mutlu ediyor guveniyorum ve seviyorum.