Az once bir konu acmıştım ama anlaşılır olmamış sanırım anlamadım yazanlar oldu. Şuan yaklaşık 3 yıllık bi ilişkim var. sevgilim de karşı cinsle bir muhabbetim olduğunda hoş karşılamayan biri. Arkadaşımın doğum gunu icin hediye almam gerekiyordu bu hafta. Maddi durumum iyi olmadığı icin yakın bir arkadaşımın calıştığı iş yerinden almayı duşundum. Arkadaşım oğle arasındayken yanına gittim işyerine. sigara kullanıyorum. sağolsun paketim onda duruyor o taraflardan gecerken ondan alıyorum iciyorum. o dukkana girdi oğle arası bitti. ben de bi sigara yaktım. icip giricektim. dukkanın yanında guzellik salonu var. iş hanı gibi bişey. icerde ust katta. girebilmek icin asansore falan binmek gerekiyor. İş hanının girişinde broşur dağıtıyor bi kac kişi. ben de kapının onunde sigara yaktım.iki iş yeri yan yana sonucta. broşur dağıtan cocuk goruşmek icin cıkmak ister misin salona dedi. salonu biliyorum. turlu turlu cabayla icerde dolandırmaya calışıyolar insanları. daha once cıktım istemiyorum dedi. muhabbet nasıl başladı hatırlamıyorum pek. oğrenci misin nerde okuyosun vesaire muhabbet dondu. şuan memleketimdeyim.okuduğum yerde falan da calışmış. kalcak yer ayarlıyorlar rahat diye bahsetti. ben de boş bulundum salak gibi nereyi ayarlıyorlar dedim. şuan burda nerde kaldığını tarif etmeye başladı. ben nerde oturuyomuşum adım neymiş. uzakta oturuyorum adımı da yalan soyledim. konuşurken sanki aradaki mesafeyi kapatıyor geldi. cok rahatsız oldum muhabbetin uzamasından. Bir kac defa nerelisin nerelisin diye sordu ustelik. Elimde de poşet vardı bileğime sıkıştı tutma yeri. gergindim ustune sıkışınca cıkarmaya calışırken elini uzattı elime dokuncak sozde. panikle nasıl cıkardığımı bilmiyorum. sigaram bittiği gibi arkadaşım bekliyor dedim arkadaşımın işyerine girdim. ama neden tanımadığın bir erkekle boyle sohbet ediyorsun neden guluyorsun gibi duşunceler uşuştu aklıma. kendimi sadakatsiz hissettim anlayacağınız. cıktım dukkandan. gecerken cocuğa her sigara icenle muhabbet kurmaya calışma sevgilim var benim dedim. dinlemeden arkamı dondum gittim. şimdi de aklımdan cıkmıyor. nasıl boyle bişey yapıyorsun. niyeti belli olmayan bi erkekle muhabbet ediyorsun diye. suclu hissediyorum. surekli aklımda bu muhabbet var. sevgilime anlatsam bu kacıncı der cok ciddi bi kavga ederiz. bahsetmesem icim icimi yiyor. cok sıkıntılı hissediyorum kendimi. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.