Kanalınıza en az 3 adet video yukleyin. 1 video izlenim satanın tarif ettiği saatte olsun, diğerleri de 20 dk, 5 dk, 10 dk gibi rakamlardan oluşsun.
İzlenim satanlar 1-2-3 saatlik tek videoya izlenim atıp diğer cerez videolara hic dokunmadığı icin burada size cok buyuk bir yuk duşuyor (kimine gore duşuk) o diğer videolara kanalınız var ise izlenim cekmelisiniz, yoksa gruplarda felan paylaşıp izlenim getirmeniz lazım. 1 video 4bin saat izlenirken diğerinin 1 dk bile izlenmesi cok sırıtıyor.
Kucuk resimleri mumkun olduğunca 3 resimden birini secin.
Kapak fotosunu videodaki kişinin yuzu vs. olacak şekilde duzenleyin.
Profil fotosunda mutlaka kendisi olsun kedi kopek felan koymayın.
Videoların ozgun olmasına gerek yok, başka platformlardaki canlı yayınlardan carpabilirsiniz

Kullanacağınız videolar İngilizce ve ispanyolca gibi cok yaygın diller olmaması onay ihtimalini arttırır (Nitekim canlı yayınlarda yayıncı ekrana kafasını sokarak yorum okuyup HEY GEORGE SEN DE HOŞGELDİN, HEY MICHAEL YAYINIMA HOŞ GELDİN gibi konuşması bu videonun alıntı olduğunu cok sırıtır ve tekrar icerikten onay gelmez) Bu yuzden atıyorum Turkce videoda veya maleyzalının videosunda tam olarak ne dediğini yt calışanı anlamayabilir.
Gelen yorumlara kalp atın, bot bile olsa teşekkur vs. yazın.
Yeni acılan ozgun kanallar yorumlara hep ozen gosterir

Kanalı asla kullanılmış adsenselere bağlamayın.
Video kalitesi 1080p veya 360p hic muhim değil. Cok duşuk kalite ile de onay aldım ama iyice goz gozu gormeyen videoları kullanmayın.
Yeni detay ; Onay alırken kullanacağınız videoları silmeyin, gizliye alın veya cok sırıtmaz ise bırakın kalsın. Para kazanma her ne olursa olsun spam yaptığımız surece gider, eskiden kanal kapanması vardı şimdi para kazanma kapanması meşhur oldu, bunun onune gecemeyiz ama izlenim aldığınız videoları kanalda bırakırsanız yarın obur gun pk kapandığında spam videoları silip geride kalan o videolarla anında başvuru yapabilirsiniz

Yeni detay : İncelemeye gidecek videolara izlenim alırken veya sonrasında asla gizliye almayın veya liste dışında yayınlamayın. İzlenimciler sizden liste dışı olarak yayınlamanızı istese de Youtube onay sayfasında şu yazar ; 4.000 izlenme saati eşiğini sağlayacak kadar herkese acık icerik bulamamamız durumunda kanalınızı incelemeyiz.
Yeni detay : 7 Haziran 2019 Spam videolarla başvuru yapıp, başvuru halinde iken videoları silip ozgun video atarsanız ve o ozgun videolar 4 bin saati tamamlamaz ise o kanal incelenmez. İncelenme sayfasında takılı kalır sayac. Buna cozum onerim ise kanalı başka bir marka hesabına taşıyıp başvurmaktır. Lakin 4 bin saat izlenim her halukarda gerekli.
Yeni detay : 21 Haziran 2019 Hızlı gelen (1 saatte 1k bile gelse) abone ile yavaş gelen abone arasında ONAY hususunda FARK YOKTUR. Yavaş geliyor diye fazla para alan arkadaşlara itibar etmeyin.
Yeni detay : 21 Haziran 2019 Ek incelemeye girmiş kanallar icin red yiyecek diyemeyiz, otomatik sistemin algısı yetmemiştir, ek incelemeye girmiştir. Buna istinaden inceleyen insan olacağı icin ara ara video atıp GUNCEL tutmanız faydadır. Yuzun gozun gozukmediği, sadece oyun ekranının olduğu videoların bu aşamada red yeme ihtimali yukseleceği icin tek tuk yuzun gozuktuğu videolar eklemeniz faydanızadır. Ek inceleme, ek inceleme maili geldiğinden itibaren 1+ay surebilir.
Deneyimim ve muhim bir detay ; 4 temmuz 2019 Deneyimimi paylaşarak size şoyle bir detay vermek istiyorum, manuel onay alan kanalların icindeki videoları asla silmeyin. En kotu ihtimal gizliye alıp bırakın kanala.
Gecen ay pk kapanan 2 kanalım bugun onaylanmış. Bunlardan onay alan videolar haric her şeyi silip tekrar başvurmuştum.
Buna istinaden kanal alırken de satıcılardan onay videolarının silinmemesini rica edin. Youtube onay verdiği videolara tekrar onay veriyor. Bu şekilde ne izlenim derdiniz olur ne de abone.
Not : bu başvurular normal başvuru ozelliği taşımadığı icin ortalama 2hafta ile 1 ay arasında cevap gelmektedir.
Yeni detay : 15 Ağustos 2019 FACEBOOK VE DİĞER PLATFORMLARDAN ALDIĞIMIZ VİDEOLAR, BU TAKTİĞİ KULLANANLARIN ARTMASI NEDENİYLE REDLERİN DE ARTMASINA SEBEP OLMUŞTUR, BUNA İSTİNADEN AZ GORUNTULENMİŞ YAYINLARI TESPİT EDERSENİZ SİZİN YARARINIZA VEYA AZ KANAL CALIŞACAKSANIZ OZGUN VİDEO CEKİN.
Bunlar benim onay alırken yaptıklarımın tamamıdır. Soylediklerimin hepsi ihtimalleri arttıran detaylar. (Bugune kadar hic red yemedim) Bu detaylar belki hepinizin yaptığı şeyledir, belki de bazı arkadaşlara fikir olmuştur. Yardımım dokunduysa her beğeni bir tekme