Oncelikle merhaba. 17 yaşındayım ve acılmak istiyorum. 6. Sınıfta kapanmıştım yarı annemin isteği yarı benim isteğim ama kapandığım gunden beri acılmak istiyordum tabi o zamanlar cocuk olduğum icin tam anlamıyla anlamıyordum. Ama yaklaşık 1 senedir cok fazla acılma isteği geliyor. Hatta bu aralar sıkıntıdan dışarıya cıkamıyorum . Zaten sınav senem hem sınava calışmaya calışıyorum hem bununla baş etmeye calışıyorum neredeyse her gun ağlıyorum. Anneme konuyu actım ama annem senin en hassas nokta bu olduğu icin bununla imtihan ediliyorsun diyor ve acılmama izin vermiyor. Ama gercekten artık dayanamıyorum . Cok fazla bunalıyorum. Kendimi aşırı derecede ozguvensiz hissediyorum. Şimdi gidip acıl senin hayatın demeyin cunku inanın o kadar kolay değil aileme değer veriyorum ve onları uzmek istemiyorum acılırsam benimle araları acılır ama onları mutlu edeceğim diye kendim mutsuz oluyorum . Ailemi nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum . Arkadaş cevremde kapalı hatta acılırsam sulalemde sadece acık kız ben olacağım fakat akrabalarım ne dediğini umrumda değil lutfen yardımcı olun