Merhaba arkadaşlar. Onceki konumda da yine eşimle sıkıntılarımdan bahsetmiştim. Ancak cok sert yorumlar aldım. Ama yinede icimi dokmek istiyorum gercekten beni tanımayan kişilerin objektif yorumlarına ihtiyacım var.

Ben yapım gereği bir kavga da soylenen bir kırıcı sozu barışıp heemen unutamıyorum. Şuannda 7 aylık hamileyim. Eşimin her hareketi batıyor bana. Kahve alışkanlığı var evde pek durmaz. Akşamları genelde yanlızım. Bir musluğu bile 3 aydır değiştirmesini soyledim akıtıyor diye. Tamam diyor ama onceliği hep başka işler. Bizim evimizdeki işlere hep ben bakardım normalde. Ama hamileyim evde adam dururken ampul değiştiricek halim yok veya nalbura gidip ben mi musluk alıp değiştireyim.

Bebek yokken ben yaptığım icin şuanda ona yap diyorum diye hep bi gerginiz. Alışveriş yap derim yorgunum der ama kahveye koşa koşa gider. Ben artık poşet taşıyamıyorum diyorum. Anlamıyor. Doğuma 2 ay kalmış bi daha ki işten para alayım sana vericem alışveriş yaparsın diyor. Haftalardır bekliyorum. Ama gidip kendine mont alıyor annesinin dairesine 2000 tl lik masraf yapıyor. 2.planda olmaktan yoruldum. Bunlar aklıma geldikcede ağlıyorum. Herşeye ağlıyorum. Galatasaraylı eski futbolcunun resmini gorup keşke gtmeseydi diyp ağlıyorum. Sacma ama elimde değil..

Eşimde psikolojin bozuk hamile depresyonuna mı girdin diyip ustume geliyor. Psikolojimi bozan kendisi bence. Napayım bilmiyorum