Merhaba herkese, ya ev arkadaşım bu aralar beni cok bunaltıyor. Ne zaman evde oturup sohbet etsek bir şekilde konuyu sevgilisine bağlıyor işte Kemal bugun abisiyle şuraya gitmiş, Kemal bana mesajda şoyle yazdı, gecen gun Kemalle otururken şu espiriyi yaptı vs vs vs.... en basiti dışarı cıkacaz Kemal de gelsin mi? oluyor. Arada sırada geliyordu bizimle dışarı, hatta ilk zamanlar rahatsız olmuyordum surekli ilişkisi/sevgilisi hakkında konuşuyordu garipsemiyordum ama artık bi sure sonra normal bişey anlatsa bile batmaya başladı yahu. Hayır bende arada ilişkim hakkında bişeyler anlatıyorum, o esnada bile Kemal de şoyle ya Kemal de boyle yaa diye başlıyor. Bazen anlattığım bişeye o kadar alakasız bir şekilde erkek arkadaşını katıyor ki cıldırmamak elde değil. Hayır cocuk da bi garip yani ev arkadaşımla denize gitmiştik koşarak peşimizden geldi ya, artık gına geldi işten cıkıp eve gitmek istemiyorum resmen. Artık bişey anlatınca tepki vermiyorum duymamış gibi yapıyorum, rahatsız olduğumu cok net belli ediyorum ama yine de olmuyor. Ona gore dunyadaki en yakışıklı, en anlayışlı en aşık erkek sevgilisi. Cok doldum ne yapabilirim sizce? Onu kırmadan acık acık nasıl konuşabilirim?