Merhaba arkadaşlar uzun suredir takip ediyorum buradaki konuları.Goruşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geceyim. Annemden bir konu acılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yuzune yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Turkan Şoray'ı gorunce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar once ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hic gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar gecti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-uşutme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden boyle soyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı gondermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki goruşleriniz benim icin onemli.şimdiden hepinize teşekkur ederim.