Merhaba Hanımlar,
1 yıldır icini ne emeklerle yaptırdığım evimde huzurla oturamıyorum artık.tansiyon hastasıyım 2 tane ilac kullanıyordum bunların sayesinde bi ilaca daha başladım
yaklaşık 20 gun once ustumuze taşınan komşunun 5 ve 2.5 yaşında 2 cocuğu var taşındıkları gunden beri .buyuk oğlu oyle bi koşup atlıyorki bağır cağır 1 gunumuz gum gum sesini duymadan gecmedi.kardeşini ağlatır kendi ağlar onlar sorun değil gumm gumm diye atlaması cok fena
calışıyorum bu arad ilk taşındıkları hafta rahatsızdım rapor almıştım.cıktım rica ettim.oğlum hiperaktif dedi ama oyle olsa tedavi olması lazım sonucta demekki değil..birde bana peki bize cocuklu misafir geliyo o zaman ne olacak dedi bende ayda yılda bir olur tabi ama hergun olmasın lutfen dedim.oyle rica ede ede indim evime..
Eve inmemle gurultu devam etti hic kesilmeden ve 15 gun boyunca hergun ...hatta duvara vurduğumda inadına yaptılar.
Dun akşam kapılarına apartman gurultu yonetmeliğini iceren bi not bıraktım.birde belediyeye şikayet ettim(belediye 155 e şikayet edin demiş)
Akşam kapımız caldı eşimle actık kapıyı bi not aldık dedi bende evet dedim hatta sizi şikayet etme noktasındayım pazar gunleri bile dinlenemiyorum evimde oğlunuz cok koşturuyo dedim.benim oğlum 2.5 yaşında diyo kadın ısrarla buyuk oğlunu es geciyo sizin buyuk oğlunuz yokmu dedim var dedi e onu diyorum dedim napıyım diyo bana .napıcaksınız dedim oğlunuza evde gurultu saatlerinde koşturmaması gerektiğini soyleyeceksiniz .hayır napıyım dovuyummu diyo surekli.şu an cok siniriliyim dedi bende sinirliyim dedim evimde huzurla oturamıyorum.birde rica ettim dedim.eşide surekli bi corba yapıp getirmediniz diyo ya sabır adam başka dertte komşuculuk oynuycaz.ben tepemdeki gumburtuden kendime gelemedimki.neyse bunlar istediğiniz yere şikayet edin ve o gurultunun 10 mislini duyacaksınız bundan sonra birkac kere bende olur dedim siz bilirsiniz.en son kadın giderken cirkefleşti polisle gel kapıma fln dedi ve son nokta karaktersiz lafını duydum.
eşiminde benimde sinirimiz bozuldu..tansiyonum 17-18 oldu.işin acı tarafı yarım saat sonra cıtları cıkmadı ne gerek vardı bunca şeye ..biz eşimle 15 gundur cocuktur şudur budur izolasyon araştırıyoruz ama onlar uste cıktılar şaka gibi
şimdi size sorum şu. dunku olayla ilgili karakola gidip şikayette bulunsammı? hakarette var biraz araştırdım kanun koyucu bizden yana gb gorunuyor ama bi taraftanda uzucu durumlar şoyle bir zamanda uğraşacak halimizde yok huzurumuz bozuldu.kafam kazan gibi oldu; evimde huzurla yaşama hakkımı yedirmekte istemiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.