Kızlar merhaba

Olayı kısaca ozetlemem gerekirse aynı apartmanda 4 yıldır oturuyorum komşuluk ilişkileri yok denecek kadar az. Ben her sabah bebeğimi alır onunla yuruyuşe cıkarım yine bir sabah cıktığımda yan komşunun anahtarı kapının uzerinde kalmış olduğunu fark ettim zili caldım acan olmadı. Apartman kapısı da genelde acık olduğuna icin rahat etmedi komşumuzu aradım dedim anahtarınız kapının uzerinde kalmış fark etmediniz sanırım o da aaa oyle mi sabah işe cıkarken acele cıkmıştık unutmuşuz demekki dedi. Bende tamam x abla merak etme anahtarı ben alıyorum dedim tamam kapıyı kilitle al dedi. Sonra ben yuruyuşten geldim baktım arıyor actım sanki sorgular gibi evdemisin dedi evet dedim işte hayırdır nasıl gordun anahtarı falan dedi. Dedim markete cıkmıştım hem oğlanı yuruyuse cıkardım o an gordum falan dedim zile de bastım acan olmayınca aradım sizi. Bu başladı Allah razı olsun vs havada ucuşuyor. X abla onemli değil kim olsa aynı şeyi yapardı. Tamam o zaman x abin (kocası) yolda 2 dk ya orada olur anahtarı verirsin. Bende oğlanı uyutuyorum abla dedim yok yok gelir şimdi dedi kapadı ortalama 3-4 dk sonra eşi geldi (oğlan uyumak uzereydi zile uyandı bu arada)anahtarı aldı gitti. Sonradan kafama dank etti bunların iş yeri uzak koşa koşa gelip anahtarı almaları zoruma gitti sanki girip evlerini karıştıracağım hayır oyle bi maksadım olsa (allah korusun) aramam etmem. Yani nedir bu telefonda sorguya cekmeler bu yarz hareketler vs. Sizce ben mi yanlış anladım olayı kotu niyetli davranmak isteniyorum ama icim icimi yiyor. Bu saatten sonra selamdan
Ote olmayan muhabbetimizi de tamamen kesmek istiyorum ama gorduğumde de bi şey demezsem icim rahat etmez sizce ne yapmalıyım ? Gercekten zoruma gitti.