Merhaba arkadaşlar...ben 2,5 senelik evliyim 32 yasındayım.size yazacaklarımı lutfen sonuna kadar okuyun okuyun ki belki birinize umut olurum ..evlendiğim ilk 2 ay korundum sonra bıraktım korunmayı.adetlerim duzensizdi ve doktora gittim.polikistik over olduğum,rahimde aşırı kalınlaşma olduğu ve miyom olduğunu oğrendim tabi bunun yanı sıra kiloda var bende...rahimden parca alınması lazım dedi doktor aldırdım temiz cıktı ilaclar kullandım miyom gitti ama pko hala var...bi sure tedavi oldum ve normal bir polikinlikti gittiğim yer doktorum 'benim yapacağım bişey yok buyuk bir klinike git'dedi bende araştırdım ve gittim...kasım ayı başı gibi..tedavilere başladım ilaclar glukopaj kullandım biraz kilo vermeye başladım ve ben ocak ayında aşılamaya girdim...sonuc negatif...mart ayında 1.tup bebek yaptırdım negatif...dondurulmuşum vardı nede olsa uzulmedım yılmak yoktu cunku...cok ilac kullandım vucudum yıprandı biraz beni dinlendirmeye aldılar...rahim filmi cekelim klomen ve yumurta catlatma kullanalım bu arada dinlen bir kac ay dedi doktorlarım.tamam dedim onlar ne diyolarsa o cunku...filmi cektirdim ve ilaclarımı kullandım.sonra bir tanıdığım Ankara memluk koyunde turbe var ABALI BABA TURBESİ oraya git ve kuşak bağlıyolar dedi...gittim kuşak bağlattım.zaten .kafam cok rahattı hic duşunmedim aklım cunku dondurulmuşlardaydı ekim ayı gibi transfere giricektim...tatile gittim rahatladım dondum..baktım ve adetim gecikmiş ama benim hic umidim yok cunku hep adetim gecikir...sigara kullanıyorum sabah sigara ictim ve tiksinme oldu.test aldım gebelik testi 2,cizgi silik... kanverdim ve pozitifti ağladım sevindim mutlu oldum ki anlatılmaz bir duygu..pozitif aldığım gununertesi gun kanamam oldu...
doktorumu aradım pozitif diye kanamam oldu diye.... kan tekrarı istediler evet gebelik var ama değerlerim 2ye katlamıyor 60 sayı artıyor gun aşırı yaptığımda...dış gebelik gibi duruyor dediler bir kendi doktorum değil beklicez dedi...bekledim tekrar kan vermeye gittim haftasonuydu nobetci kadın doğumcu 'yatış veriyorum bebek alıncak dış gebelik bu kocana haber ver 'dedi...şoook oldum elim ayağım titredi...cıktım kendi doktoruma gittim kim neyi alıyor belicez dedi...bekledim adetimin tam 11 gun gecmiştiki doktorum kan istedi verdim ve muthiş bir artış olmuştu bebeğim bana tutunmuştu keseyi de gorduk yerinde bi kac hafta sonra kalp atışlarını da duydum...eğer yatıp ben o doktora inansaydım bebeğim gitmişti benden iyiki ordan cıkmış gitmişim..bol bol dua ettim,turbe ye gittim ama cok inandım birgun olacağına...

arkadaşlar cok uğraş verdirici bir durum biliyorum yorucu beklemek zor ama lutfen umudunuzu kaybetmeyin.cok şeyler yaşıyoruz hergun birinin hamile haberinin alınması heray umutla beklemek ve adet olmak daha neler neler....bazen benimde kaybettiğim oldu fakat toparladım... bu surecte maddi manevi olarak cok yoruldum tup bebek aşılamam herşeyim ozel di devlet karşılamıyordu cunku....
kan değer artışlarını lutfen bekleyin..hemen umutsuzluğa kapılmayın ve cocuğu duşunmeden kafanızda olmadan değerlendirin..
inşallah birinize umut olurum..Rabbim yardımcınız olsun...Rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu en kısa zamanda inşallah ....hepiniz dualarımdasınız.....cok uzun yazdım kusura bakmayın bu arada...