Merhaba kızlar. Yeni evli sayılırım ve cinselliğim istediğim gibi deyil ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer bu gun eşimle ilişkiye giriceksem bunu onceden konuşmamız lazım bu gun yapıcakmıyız yoksa yapmıyıcazmı diye. Ama ben boyle istemiyorum. Canım ne zaman isterse o zaman olsun istiyorum. Yani eşim hayatındakı herseyi onceden planlayarak yapıyor. Planlamasak bile o gece istersem biraz yaklaşıyorum opuyorum falan hemen bu gece yapmayalım falan diyo ceşitli mazeretler soyluyo. Ben planlı olunca hic zefk almıyorum ve orgazmda olamıyorum. Bunu kendine dert etmiyo bile. Benim tatmin olup olmamam sanki onun icin o kadarda onemli değil.
Ve en esas sorunum o ki hamile kalma ihtimalim olmayan gunlerde ilişkiye girmeyi tercih etmiyo. Soruyorum biz bebek icinmi ilişkiye giriyoruz, buyuk coğunlukla evet diyo.
Ama sorsanızki aranız nasıl. Bir birimizi seviyoruz ve sayqı duyuyoruz. Kavga falan cok az oluyo. Genellikle anlaşan biriyiz. Aynı mizaclı insanlarız. Beni el ustunde tutan biri ama cinselliğimizde boyle.