Selam kızlar,
Eşimle 4 yıldır evliyiz. oncesinde 6 yıldır tanışıyoruz. Nerden başlasam nasıl anlatsam bu sıkıntılarımı, bu benim başıma gelir mi diye duşunmediğim bi cok şey başıma geldi heralde.. Eşimle tanıştıktan bi sene sonra tesetture girdim ve dini anlamda bi cok şeye dikkat etmeye başladım hatta onla sevgililiğimiz uygun olmadığı icin ayrılmak istedimse de ayrılamadık ve sonucunda evlendik bi sure sonra. Sevgililik donemimizde eşimin arada alkol aldığını, bazen kahveye gittiğini (arkadaşlarıyla okey falan oynamak icin) biliyordum. Evde baba baskın karakter herşeye karıştığı rahat vermediği icin gittiğini soylemişti ama evlendikten sonra oyle şeylerin olmayacağını falan soylemişti. Ama o işler oyle değilmiş insan neye alışırsa onu yapmaya devam ediyormuş..

Evliliğimizin ilk senesinden bi mağazada yoneticiydim akşam 10da cıkıp 11de ancak eve gelebiliyordum haftanın coğu gunu. eşimde annesinde yemek yiyip sonrasında kahveye gidiyordu ben gelene kadar. ilk cicim ayları tabi benim gelmemi dort gozle bekliyor beni alıyor eve gidiyorduk. sonrasında oyunum bitmedi sen gec, oyunum biter bitmez geliyorum durumları başladı. Bende evliliğimiz icin o işten ayrıldım akşam 6 da cıkabileceğim masa başı bir işte calışmaya başladım. Ama bu duzen bitmedi tabi ki.. kahve yuzunden hep tartışır olduk.

Bir gun eşim mesai bitiminde toplantı olduğunu gec geliceğini soyledi tamam dedim bende işten cıktım eve doğru yuruyorken komşuyla karşılaştım ve oda az once eşimin yanından gectiğini falan soyledi ama tabi ben hızlı hızlı yurudum ama eşimi goremedim karıştırdığını duşundum kadının. Eşimi aradım dedi ki he evet sana soyleyemedim acil gelmem gerekti abimin paraya ihtiyacı varmış şimdi geri gidiyorum dedi. neyse inanmış gibi yaptım. Ama eşim artık son zamanlarda kahveden dahada gec gelmeye başlamıştı 12-1-2ler oluyordu gelmesi.
Bende aldatılıyor muyum diye duşunce sardı. iphoneda telefonun nerde olduğunu gosteren bi uygulama var ondan takip etmeye başladım ve yine eşimin toplantısını olcağını soylediği bi gun eşim oturduğumuz semtte bi yerde gozukuyordu. Oraya gittim bende bi bina ve yanında evler olan biyer. korktum tabi o evlerden birinde mi biri mi var falan. Arkadaşıma bahsettim bu durumu oda whatsap mesajlarını okuyabilceğim bi app soyledi onu indirdim mesajlarını okumaya başladım. Eşim meğerse kumar oynuyormuş bunu oğrendim. Sonrasında bilmiyormuş gibi yaparak ailesine ufak ufak soylemeye başladım babası sağolsun benim yanımda oldu dedi o kahveye gittiğinde haber ver ben gidicem eve yollıcam onu dedi dediği gibi de yaptı hergun eve yolladı ama bir gun yine toplantı diye zırvaladı bende artık dayanamayıp onun kahvede burda biyere gittiğini soyledim kayınpederimde oraya gitti bende peşine takıldım onunla gittim kayınpederim orda yok desede uygulama orda olduğunu gosteriyordu inanmadım bekledik eşim guya işten cıktı hemen taksiye binip gelmiş gibi davrandı tartıştık falan ama bi şekilde bunların birdaha olmayacağı vs yalanlarıyla barıştık ama eşim kumar oynadığını soylemedi tabi ben kahveye gittiğinde devamlı aradığım arkadaşlarına rezil olduğu icin toplantı yalanını soylediğini soyledi.
Aradan bi zaman sonra eşimin yine gec gelmeleri başladı 1-2 de gelmeler 4-5e dondu. tabi ertesi gun işe gitcek uyanamıyor işe gidemiyor rapor alıyor falan. neyse ben yine kayınpederime gittim bu sefer onun kumar oynadığını mesajlarını okuduğumu abisinin ona yardım ettiğini sen dışarı gittiğinde eşime haber verdiğini ve eşimin masadan kalktığını bunun haricinde abisiyle hergun 300-400 tllik at yarışı oynadıklarını soyledim. ( Nekadar KAYPAK bir kaynım olduğu belli olmuştur. zaten kendisinde de bu illet var eşim kumardan kazandıklarıyla yeniden at yarışı oynamak icin kullanıyorlardı oyuzden onun işine geliyordu ona yardım ediyordu yani.)

Neyse kayınpederim benim bilgiler dahilinde onu oynuyorken yakaladı. sonra eşim itiraf etmek zorunda kaldı bana yardım et bırakmam icin falan dedi bizde hergun dışarda biyerlere yemeğe vs gitmeye başladık bu durumu cozmuştuk. ama at yarışını cozememişiz bu sefer o devam etmiş borc yapmış artık herşeyi komple bırakacağını falan soyledi borcu odedik falan bitti herşey tovbe ettim dedi telefonunda da artık birşey gormediğim icin inandım.

Eşiminde duzeldiğine inanınca cocuk yapmak istedik ama olmadı bu 3. senemiz uğraşıyoruz olmuyor haplar iğneler aşılamalar tup bebek denedikse de olmadı. Her husran sonrası bu sefer de icki sorunumuz ortaya cıkmaya başladı. Sabahlara kadar icmeler vs. . Ve suan neden olmadığıda belli değil sebepsiz. yavrumun olmadığına mı uzeleyim yoksa iyiki olmuyor mu demeliyim bunlar bana işaret mi diyorum bazen ama eşimin beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum ama..

HERŞEYDEN OKADAR COK YORULDUM Kİ...
Canım hic bişey yapmak istemiyor artık işten istifa edip yatağıma yatıp gunlerce uyumak ağlamak istiyorum...