Mrb arkadaşlar burada bir coğu bilir ama ben kısaca hikayemi anlatayım. 3 yıllık evliyim ve ilk yıllarda 1 boş gebelik ve 1 dış gebelik gecirdim bunun sonucunda tuplerim tıkandı. Ardından gelen Laparoskopi ameliyatı ve sonuc acılamadı. Tup Bebek maceram boylelikle başladı. Ilk tup bebek denememde 26 yumurta toplandı ve 13 embriyo oluştu 3.gune 10 embriyo kaldı. 1 tane embriyo transfer edildi tabiki sonuc negatif ve cok fazla yıpranmıştim. Geriye kalan Embriyolar donduruldu. Tam 1 yıl sonra yaptırabildim maddi acıdan. Bu arada da safra kesesi ameliyatı oldum. Ikinci denemeyi başka hastanede yaptırmaya karar verdim. Ve başka hastaneye tasinirken Embriyoları duşurdu ler yere ve kabus başladı cozulduklerinde ne halde oldukları bilmiyoruz. Sonunda cozuldu ve 8 embriyo cıktı 5.gune 2 embriyo cıkabildi.ve transfer edildi sonuc negatif Embriyolar gelişimlerini durdurmus. Yıkıldım. .. Bitmiştim. . Yorulmuş tum. .artık umidim kalmamıştı. Bir daha tup bebek yaptıracak ne gucum ne de param vardı. Tam 3 ay gecti suan istanbulda annemin yanındayım. Mevlut kandili olduğu gun adetime 3 gun varken gebelik testi yaptım ve şok etkisi cift cizgi silik de değildi. Ve ben 3 yıldır her ay yaparım test artık saplantı olmuştu.ama hicbir zaman umudum olmazdı. Hemen bir gun sonra kan testi yaptırdım 47 cıktı

kızlar ben hamileyim imkansız bir bebek bu ve benim kocamdada sorun vardı Sperm hic yok gibiydi. Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu.

) suan cok korkuyorum dış gebelikten. Beta hcg biraz duşuk cıktı gibi.