Merhaba tekrar,
Ya bir konuda canım sıkkın takılmak istemiyorum ama icten ice cok sinirliyim eşime.
Eşimle ikimizin arabası vardı ayrı ayrı, ben benimkini evlenmeden once almıştım. Neyse eşim bu yaz bir araba daha aldı ve 3 tane araba olunca, kendi eski arabasını bana vermeyi ve benimkini de satmayı, parasını da işle ilgili kullanacağım gibi kendi kendine planlar yaptı bana danışmadan. İlk başta cok takılmadım ama sonra parayı sacma sapan şeylere harcayacağını anladım(lazım olur kullanırım tarzıydı konuşması cunku, bu konuda detay vermek istemiyorum ama baya milleti eğlendirmek icin gidecekti bir organizasyon yapması gerekiyordu) ve bir de zaten evlilik oncesi kendine ait olan şeylere ben de saygı duyup karışmadığım icin bunu ona soyledim. Ben araba satılırsa oğlum adına bir yatırım yapmak istiyorum diye de belirttim.
Neyse ben bunu soylemeden once araba icin arkadaşına soz vermiş bulunduk, aceleye getirtti cunku beni, ama ben vazgectim. Bu konuda hem onlara satmadığım icin de biraz surtuşme yaşadık ve bana arabaya karışmayacağını ama gereksiz yere durmasını istemediğini soyledi.
Ben de tam dolar yukselmeye başladığı zamanlar arabayı sattım. Duşer diye beklerken daha da yukseldi, dolara yatırdım ama şuan 80-90 bin gibi değer kaybetti param. Derdin bu mu demeyin lutfen, yani az para da değil. Duşundukce calışır biriktirir kapatırım farkı diyorum ama eşim yuzunden olduğu icin sinirleniyorum ona. Gidip bir şey dememek icin zor tutuyorum yani