Herkese merhabalar,
Eşimle yaklasık 1bucuk ay once kotu bir tartışma yaşadık o anın siniriyle eşim kalbimi cok ama cok kırdı. Hakaret etmedi, kufur etmedi şiddet vs. yok normalde de zaten hakaret kufur vs. eden biri değil gayet sakin mutlu huzurlu bir evliliğimiz var cok iyi anlaşırız. Fakat o akşam soylediği sozler, ben ağlarken sinirden arkasını donup yatması sonra ağlamama dayanamayıp sinirle konusmaya calısıp daha da batırması o kadar kırdı ki. Haklı olan bendim. Tartışmayı anlatamayacağım cunku konu coook uzayacak. 1 ay oldu ama ara ara kafamda o sozler yankılanıyor hatta suan regl donemim yaklaşıyor bu donemlerde ben cok duygusal oluyorum o sozler kafamda resmen yankılanıyor o kadar sinirlenip uzuluyorum ki gereksiz yere hic tartışma konusu olmayacak şeylerde eşime bağırıyorum cocuk şok icerisinde bana bakıyor. Cunku normalde bağırıp cağıran birisi değilim sakin biriyim oda beni o an sakinleştirmeye calısıyor. Kendisi konunun kapandığını duşunuyordur cunku gercektende kavgadan sonra ertesi gun akşam dışarı cıkıp yemek eşliğinde konuyu konustuk dun aksam soylediğim her şey sinirdendi diyerek konuyu bana anlattı neden bana o şekilde konuştuğunu falanda anlattı bende icimdekileri anlattım hak verdiğini soyleyip konuyu toparlayıp cozume kavuşturduk. Fakat ben cozume kavuşturduğumuzu zannetmişim benim icimde, kalbimde, aklımda konu cozulmemiş...
Dun akşamda resmen o konu ve soyledikleri yankılanmaya başladı kafamda birden bire gereksiz her şeye bağırmaya başladım sinirlendim tabi ne olduğunu anlayamadan telaşa kapılıp soylediğim şeyleri yapmaya başladı cokta uzuldu şaşırdı ne olduğunu anlamaya calıştı.
Ben şuanda ne yapacağımı bilemiyorum, iş yerinde wc'ye kacarak ağlıyorum o sozleri kafamda duymak istemiyorum

Kızlar sizce sakince eşime konuyu acıp bu durumumu paylaşmalı mıyım? 2-3 gundur kendimi icimde bastırmaya calışıyorum ama yok, olmuyor. Regl donemi etkisi diyorum gececek diyorum kendime ama yok gecmiyor. Siz olsanız 1 ay once olan bir konunun icinizde bıraktığı durumu aşamadığınızı, yaşadığınız bu durumu eşinizle paylaşır mısınız? Ya da bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa inanın beni cok ama cok mutlu edersiniz.