Merhabalar
Ben 3 4 aylık evliyim. Nişanlılık donemindeki korktuğum ne varsa yaşıyorum şuan. Eşimle cok iyi anlaşıyoruz cok anlayışlı sabırlı biri ancak ailesi ile dengeyi asla kuramadı. En başından beri uyarmama rağmen hep tamam halledicem dedi halledemedi. Eşimin annesi oğluna cok duşkun normal bir duşkunluk değil onu tanıyan herkes bunu soyluyor duşkun olduğunu. Neyse asıl sıkıntı bu da değil. Evliliğimizin ilk ayı bile haftanın en az 3 gunu onlarla beraber gecti. Yok misafir geldi gelin, yok şunu yaptım gelin, yok bugun mantı dokelim gelin. Daha sonra eşimin teyzesi vefat etti 2 3 hafta hergun gittik cenaze evine. Daha sonraları da gitmeye devam ettik hergun olmasa da hala gidiliyor. Ben gitmesem de gidiliyor... Gebeyim ve risk durumum var ondan dolayı ben gitmiyorum. Eşimle ne sohbet edebiliyorduk ne karı koca hayatımız vardı. Cenaze evine elbette gidilir ama hergun hergun gidildiğini ilk defa gordum. Kayınvalidem bir yere gidilceği zaman kendi kocasına değil oğluna soyluyor. Kendi belirliyor gidelim ayıp olur şoyle olur. Bilmiyorum ben mi yanlış dusunuyorum bana normal gelmiyor. Duşuncesizce davranıyorlar gibi geliyor. Eşimin babannesi bile kalmaya geliyor kendi oğullarının evi dururken. Tamam uzun sure kalmıyor ama yeni evliyim sonucta ben ayrıca rahatsız olacagımı da duşunmeleri lazım. Eşime karşı soylesem de aynı soylemesem de aynı. Nasıl davranacağımı şaşırdım artık