Merhaba,
Ben icinden cıkamıyorum. Bir de size danışmak istedim, belki de ben objektif olamıyorum. Eşimin kotu alışkanlığı vs yoktur, birbirimizi kısıtlayacak herhangi bir şey hic olmaz, ikimiz de kıskanclıkla filan birbirimizi yormayız hic. Ailesiyle sorun yaşadığımda mesela haksızlık etmedi bana yanımda oldu. Bebeğimiz var, bebek kucukken pek bir yardımı olmazdı ama ben işe donunce donuşumlu bakmaya başladık ve bana bu konuda epey yardımı oldu, gozum hic arkada kalmıyor.
Gel gelelim sorun ne peki. Evlenirken her şeyi minimumda tuttum onu hic yormadım, uzmedim, calışmıyordum da cok makul bir ev tuttum. Ev cok soğuktu, cok hastalandım, bir sene dolunca taşınmak zorunda kaldık ama oranın bir değişiği bir eve gectik cunku cok kucuk bir butce ayırdı kira icin, o zamanlar 200-300 lira fazla versek duzgun bir ev tutabilirdik ama olmadı. Bu evde de felaket bir rutubet problemi var. Hamileyken cıkalım, bu evde bebek olmaz dedim ama dinletemedim. Ayrıca ben de calışıyorum artık ve işleri epey acıldı, duzgun bir ev bulmak icin sorun yok aslında. Buraya gecen kış 1600 lira doğalgaz odedik, yazık gunah. Sonra ev alalım fikrini ortaya attı ama iki senedir nereyi gostersem hep bir bahane buluyor, bazı ilanlara gidip bakmıyor bile. Evime misafir cağıramıyorum. Ev almıyor, kiraya cıkmıyor, tadilat da yapmıyor ayrıca. Hergun bayram temizliği tadında temizlik yapıyorum bir saat kalmıyor temizlik. Uc haftadır utuyu ben yapacağım dediği icin ellemedim utu dağ olmuş bir oda kilitli durumda. Soyleyince dırdırcı oluyorum. Hic konuşulmuyor. Dun gece oğlan koltukların tepesinde atlarken bir anda ağlamaya başladı ve uyumadı. Gece de boyle surunce acile goturduk. Evde kendince muayene edip bir şeyi yok dedi ama sonucta doktor değil, cocuk durmuyor hastaneye gitmeye ısrar ettim. Gittik sahiden de bir şeyi yokmuş kırık, catlak vs. Ağrı kesici icirip uyutun yarın takip edin dedi. Bu da mesele oldu, eve geldik hic konuşmadı benimle. Kendimi ifade edememekten yoruldum, bir tartışma cıktığı zaman kırıcı şeyler soylemekten cekinmiyor, uzuluyorum. Cocuğum kucuk, bir baba diyor bin baba cıkıyor dilinden onu da uzmek istemiyorum. Uzun oldu ozur dilerim. Ne yapacağım ben ?