Merhabalar guzellikler,

Hep milletin derdine bir şey yazıyorum dedim bugun de kendi derdimi yazayım. Havalardan herhalde bir depresyon halleri geliyor yoksa.

Şimdik kısaca ozet geciyorum sizlere, benim anne baba ayrı. Baba dahil o tarafla goruşmuyorum yani anlayacağınız hayatımda bir annem var. Ben lise yıllarımdan beri kendi paramı kendim kazanırım. Oyle yuk olmuşluğum falan yok kimseye. Zaten sonra universite, yurtdışına taşın, evlen şimdi de bebişimi bekliyorum. Neyse, annem bu babam kişisinden cok cekti, boşanma falan cok olaylıydı. Tum bunlardan sonra annemin psikolojisinin cok sağlam kalmadığının farkındayım. Yaptığım hicbir şeyi beğenmez, surekli soylenir kucukluğumden beri. Yani pozitif bir insan değil. Ama annem işte, cok cekti o adamdan aynı zamanda calıştı, hayata tutundu yine de hakkını odeyemem.

Odeyemem de, az da cektirmedi bana. Lise yıllarımda evden kovmalar, babanda kalsan ne olur sanki senin yuzunden evlenemiyorumlar, hayatımı sana harcadımlar, eve gelen sevgilileri kendisinin gitmeleri falan filan.. Kendi kendimi buyuttum ben.
Neyse gecmiş gecmişte kaldı ben buyudum, attım kendimi yurtdışına eşimle tanıştım kurdum hayatımı bir şekilde. Tabi şimdi annem bir samimiyet kurma cabasında. Yani nasıl desem bilmiyorum, eşimin annesi her gun arar sorar hamileyim diye, bir isteğim veya sıkıntım var mı diye. Meyveler alır gonderir eşimle falan. Samimiyetini gorebiliyorum anlayacağınız. Kendi annem bu kadar umursamaz, oyle haftada 2 arar nasılsın diye de sormaz pek. Cok ağrılarım var, kist oluştu falan oyle rahat bir hamilelik gecirmiyorum bu arada. Yahu tamam, cocuk değilim oyle aman aman ilgi beklemiyorum zaten. Ama insanın ici bir burkuluyor. Aradığında da değişik değişik konuşuyor, yok kocana soyle(yabancıdır kendisi) bilmem ne hesabında ilişki durumunu evli yapsın kızlar yazar ona. Yahu diyorum ne alaka ya? Benimkisi sever bilgisayar oyunlarını neyse annem diyor git kontrol et başka şeyler yapmasın bilgisayarda. Allahım sabır. Bizim zaten sağlıklı bir ilişkimiz var eşimle, guveniriz birbirimize. Kaldı ki ben hamile hamile boyle sacma şeyleri mi duşuneyim?

Ozet geceyim dedim uzun oldu ama vallahi icim dolmuş yazıcam.

Yok onun iyisini aldır bunun iyisini aldır kocana. Diyorum sen bi karışma hele, kendimiz calışıp kazanıyoruz biz karar veririz. Ee lafını verince de kusuyor triplere giriyor. Boşver twinky o senin annen, cok uzerine gitme diyorum. Şimdi de doğuma yanıma gelmeyi istiyor, e tabi her şeyi ben karşılamak zorundayım vize, ucak bileti vs. Bir yandan bebişin masraflar benim doğum masrafları bir ton şey kafamda. Annem daha doğru duzgun benimle ilgilenmez ama kaynanama mesaj atıyor ben gelicem onu cok ozledim vs. Bana bir kere olsun ozledim seni dememiştir. Ya zaten oldu olası sevgisini gostermez de neyse. Yaşadığı yerdeki herkese nispet yaparcasına diyor ben gidicem yurtdışına yanına. Yani şu yaptığı samimi gelmiyor işte. Kendime kızıyorum sacmalama twinky diye ama vallahi samimi gelmiyor ya. Heyecanlı da değilim yanıma gelecek diye cunku pozitif bir şey goremiyorum. Zaten doğum, lohusalık vs hassas olacağım ters bir laf eder moralim bozulur diye odum kopuyor. (Anksiyete bozukluğum var, depresyon gecmişim de. Bu yuzden beni tetikleyecek şeylerden uzak duruyorum.)

Amaaaan neyse, gelsin tabi torunu olacak sonucta. O da az şeyler yaşamadı zamanında, sevgi gormedi. Ama insan cocuğunu onemsemez mi ya? Oyle yazayım dedim icimde tuta tuta bir hal oldum. Okuduysan buraya kadar teşekkur ederim ciceğiiim. Bende durumlar boyle. Belki benim goremediğim bir acıdan gorursunuz olayları.
Haydin opuldunuz.