Banada yardimci olurmusunuz kizlar dusunmekten kafayi yiyecegim
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Banada yardimci olurmusunuz kizlar dusunmekten kafayi yiyecegim
-
24-09-2022, 04:36:33Merhaba kızlar. Eşim azosperm dondurulmuş spermlerimiz var. Benim tum tahlillerim guzel cıktı tuplerim acık diye sevinirken dun rahimimde egiklik olduğunu histeroskopi ve laporoskopi olacağımı oğrendim. Kendimi tup bebeğe alistirmaya calıştırırken bir anda ameliyat deyince şok oldum. Ama herşeyde bir hayır vardır. 1. Bugune kadar hic bir ameliyat olmadım narkozdon cok korkuyorum. 2. Bu ameliyatları hic tup bebek denemeden yaptırmak ne kadar doğru bilemiyorum. 3. Bunları yaptirip hic anne olamayacağımı ogrenirsem dunyam başıma yıkılır. Adetimin 2. Yada 3. Gunu tup bebek tedavisine başlasam yumurtalarimin toplandığı gunde bu ameliyatları olsam olurmu acaba? Yumurtalarimi toplayıp embriyolari dondursalar bir dahaki ayda transfer etseler olurmu? Anestezi korkum var hazır bayilmisken hepsi birden olsun diye duşunuyorum bu oneriyi doktora sunsam bana gulermi yoksa boyle bişey olurmu kızlar bu ameliyat adetin 21. Gunu yapılıyormuş sanırım. Yumurta toplamada 20. Gunu falan hepsini aynı gune getirme sansim varmı? Bana cevap verirseniz cok cok sevinirim cunku ben dunden beri duşunmekten kafayı yedim