Merhaba Arkadaşlar...
Ozellikle yeni evli ve evlenecek arkadaşlarıma bir tavsiyede bulunmak istiyorum nacizane...Ben 36 yaşındayım ve 11 senelik evliyim.15 yıılık bir calışma hayatım var.Şukur ki,calışma hayatım guzel ve iyi gitti.Zordu cok hırpaladı beni ama devam ettim.Ama bu arada birşeyi cok onemli birşeyi ıskaladığımı hic mi hic anlamadım.Eşimin gorevi gereği calışma hayatım boyunca 5 kere tayin olduk.Bu tabii cok zordu,her gittiğim yerde kendimi kanıtlamam gerekiyordu,tam işler yoluna girdi derken hop yine tayinimiz cıkıyordu,herşey sil baştan yani...E ayrıca aileden de kimse yok yanımızda yakınımızda,bebeğe ben calışırken kim yardımcı olacak gibi binbir turlu şeyden ertele ertele ertele.Sonunda bu sene evlat sahibi olmaya karar verdik.
Bana gore 1-2 ay deneriz hemen olurdu,ne olacaktı ki.Bende gorunurde birşey yoktu,eşimde yoktu.1 ay gecti,2 ay 5 ay...Yok sonuc sıfır...İlk olarak eşimin testi ile yıkıldık,durum kotuydu.Direk tup bebek demişlerdi.Bu yaz yeni bir tayinle artık memleketimize geldik ve ilk tup bebek denememizi yaptık.Tamam dedim ya oldu bu iş.Yok yine olmadı...Bu sefer de bende problemler cıkmıştı...
Harcanan emek ve maddi kayıplarda cabası...Calışırken yaptığımız tum birikimler elimizden kayıp gidiyordu.
Şu an hala tedavi goruyorum...
Canım arkadaşlarım size tavsiyem ne olur hicbir şey yuzunden bu isteğinizi ertelemeyin.Lutfen ama lutfen bu dediklerim bir kulağınızdan girip diğer kulağınızdan cıkmasın.Bazı şeylerin donuşu yok maalesef.Ha hemen duşunmuyorsanız da lutfen doktor kontrollerinizi yaptırın.Hormon testlerinizi,eşinizin testlerini.Lutfen ihmal etmeyin.Bebek duşunmeseniz de,cok gencte olsanız lutfen vucudunuzun durumunu bilin ve buna gore onlem alın.
Keşke beni de zamanında uyaran birileri olsaydı...Lutfen arkadaşlar.İş guc tamam iyi hoş ama,giden hicbirşeyi geri getirmiyor.Şu an unvanım veya yaptığım işler benim kucağıma evlat veremiyor.
Sizleri ufakta olsa etkileyebildiysem ne mutlu bana.Allah hepinize mutlu bir yuva,hayırlı evlatlar nasip etsin...