Merhaba. Ben kiracıyım, kombim Demirdokum marka, ve evde ilk oturan benim. 4 Yılın ardından kombi inanılmaz gurultulu calışmaya başladı, evin icinde kombi.

Servisi aradım, gelip baktılar, filtreyi temizlediler, telden minik hortum gibi bir şey, bir pis su aktı tarif edemem. Servis dediği

şu kombiyi sokup atolyeye alacağız, temizleyeceğiz, aynı gun petek temizliği yapılacak, fiyat şu şu ama oğrencisiniz madem

(yl) size 1500 olur. Onlar evdeyken ev sahibini aradım, acmadı, emlakcıyı aradım servisle goruşturdum. ev sahibine

sormadan adım atamıyoruz, cunku kullanıcı hatası değil, servis şunu idda etti tesisat doşenirken acıkta kalmışsa borularda toz tortu birikir.
Ben de aynı gece ev sahibine durumu anlattım, o gece imkanım yok siz odeyin, kirada 2 ay taksitle kesin dedi.

aradan 10 gin gecti dun aradı, acıkca soylemedi ama masrafı bana yıkıyor. ben kombinin periyodik bakımını zaten

yaptırıyordum. Ben uzuldum tavrına, sonra kıvırdı servisler cok para almak icin bunu yapıyor, uzmek istemedim seni diye.

Servis ustune basa basa kullanıcı hatası değil dedi.
Şimdi ben cıksam evi 3000 kiraya veririmiş, Eylulde zam artışında soyledi. Haklı da.

Ya korkuyorum bana ufaktan cık madem der mi? Kızım gibisin seni cok seviyorum, bu şehirde bana babanın ematisin diyen

adam, birden değişti gozumde. Hesaplar ekside zaten, cık dese ne yaparım? Eşyaları nereye koyarım, ben nereye sığınırım, kiralar uctu gitti nasıl oderim 3000 başka eve.

Yani nerden ne yol gosterirsninz bilmiyorum ama, biraz yorum almaya geldim. teşekkur ederim.