Nasıl başlamalıyım en onemli yeri neresi Bu konunun bilmiyorum oncelikle iş tecrubem cok yeni olduğu icin iş ortamında ilk başlarda kendini geri ceken biriydim daha sonra arkadaş ortamında kendimi cok fazla actım boylelikle iş yerindeki bazı abiler ozellikle bir tanesi var her benim yanıma geldiğinde evlilik ne zaman bu cicekler nereden geldi kızımızı evlendiriyoruz ne zaman evlendiriyoruz gibi şeyler soylemeye başladı daha sonra ben de her seferinde kırmamak adına guluyordum yanımda calışan kişi de bu abiyle beraber bana işte iki seneye kalmaz evlenir ben en fazla iki sene veriyorum gibi sozler soyluyor iş yerinden goruştuğum o cocuğu da biliyorlar ancak kimse gelipte bize siz sevgili misiniz diyemiyor fakat imalarda bulunuyorlardı. Bugun de o abi geldi ve bana o kızın duğun ne zaman dedi ben de gulumsedim hafifce ve hic cevap vermedi daha sonra diğer arkadaşın yanına gitti ve kızımızı ne zaman evlendiriyoruz dedi ben de boyle yuzum biraz sinirlenerek boyle şeylerden hoşlanmıyorum artık hoşlanmıyorum dedim daha sonra abi biraz daha devam etti ben de gulumsedim o abi gidince kadın bana Bu cesareti ona sen verdin artık hoşlanmadığını soylesende yapmaya devam edecektir dedi … ben de yapmaz dedim benim soylemem ile onun bir alakası yok o herkese boyle davranıyor onun kişiliği bu dedim ama ben hoşlanmadığımı ve artık sıkıldığımı belirttim daha sonra bu sorun oldu ve şu an bunu kafaya takıyorum o kadın bana bundan hoşlanmadığını soyleyebilirdin bu cok zor bir şey değil yani dedi boyle dudaklarını bukerek artık nasıl mucadele etmem gerektiğini bilmiyorum. İş yerinde o kadar yoruluyorum ki ne kadar başarılı olmaya calışırsam bunu kimse gormuyor laf getirmemek icin duzgun yapmaya calışıyorum ancak kafam cok dalgın oluyor surekli hata yapıyorum Eve gelip ders calışmak istiyorum ancak cok yorgun oluyorum tabi bir de buna ilişki hayatımı dahil etmiyorum.
Yanında calıştığım kişiden ozellikle cok yoruluyorum herkes onun hakkında bir şeyler soyluyor ben yine de ona hic sesimi cıkartmıyorum
Kendimi onun yanından kurtarmak istiyorum ancak eve geldiğimde cok yorgun olduğum icin kendim icin hicbir şey yapamıyorum şimdi soruyorum size iş yerinde nasıl mucadele edilir ya da işten eve geldikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim ki hayatıma yon vermeliyim bunun yanından kurtulmalıyım