Merhabalar hocam bende rahim duvari inceligi var. Istanbulda da dondurulmus 5 adet emriyom var. Hocam hergun folik asit folbiol kullaniyorum 1adet. Ayrica da estrofem kullaniyorum her donemde toplam 12-13gun kadar. Su anda 2ay mola verdik.
doktorumuz adetin 2.gunu 2.3mm iken 2doz 4 gun kullaniyor.Sonra 3doz 5 gun , sonrasinda da 4 doz 4 gun kullandiriyor. Bunlarin sonunda toplam kalinlik 6 mm oluyor ... bazi aylarda 7 mm ye yukseliyor. Ama daha yukari cikmiyor bu yuzden tup bebek transferini gerceklestiremiyoruz. Yaklasik 3-4 aydir yumurtalar dondurukdu bekletiyoruz. Artik biran once kalinlassin da uygulamaya gecelim diye bekliyoruz. Nar suyu da ictim , ermis aktarin ayva cicegi cayinida ictim etki etmedi. Bakalim simdi 2 ay moladayiz sonra tekrarsan deneyecegiz ama baska bir doktora daha gorunmek istiyorum. Bu konuda kneriniz varmi hocam alternatif Fikirleriniz yada tavsiyelerijiz olursa sevinirm. istanbul kartalda yasiyorum
Not: 2014 de miyom ameliyati oldum , ekim ayinda da histereskopi oldum. Ufak bir parca alip patolojiyede gonderildi herhangi bir enfeksiyona rastlanmadi.
Tup bebekte rahim duvari inceligi
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Tup bebekte rahim duvari inceligi