İyi akşamlar hanımlar. Yeni konu acmak istedim cunku nefes alamıyorum, cunku icime bir bıcak sokup ceviriyor gibiler, anksiyetemle cok zor mucadele ediyorum ve hastanedeyim cunku annem beynindr pıhtı attığı icin uc gundur hastanede!
Parca parca anlatıcam, esas sorunuma konunun sonunda gelicem, durumu olmayanlar okumasın nolur ben hic iyi değilim sitem okutmayın bana bir de….
Annem psikolog doktor babam işci emeklisi ben tek cocuğum. Babam kişilik bozukluğu olan narsist, nobran bir adam. Tum hayatım onun kendini Allah zannedip koyduğu kurallara isyan ederek gecti. Ama şimdi bana yaptıkları değil anneme yaptıkları mevzu. Annem demişken annem bu adamı iyi etmeyi bırak oyle bir kral gibi muamele etti ki adam gercekten kral kompleksine kapıldı.
Evde sozunun ustune annem dahil soz edilemez, yani soz konusu bile olmaz bu. Once 20 sene evimize gelen temizlikciyi kacırdı, sonra evde 30-40 senelik artık paramparca olmuş eşyaları attırmadı evi eşyayla doldurdu, herşey kırık herşey bozuk, pislik icinde yaşamaya başladılar. Eve bir tek civi dahi caktırmadan deniz kıyısında mis gibi evden bir cop ev yarattı. Yaşlılar yapamıyor olabilirler ama herşeyin cozumu vardır ama babamın lugatında olmaz.
TLC ’deki Kadir ’lerin gittiği evler gibi artık evleri, kendileri kirin bokun icinde yaşamaya alıştılar. Annem 6 ay once gene bir fenalaştığında yalvardım eşyaların yarısını at, yenileri alalım monte ederiz biz, bir boya surelim şu ev mis gibi olsun otur diye ama ne oldu? Fıs. Bakın abartıyorsam şuradan şuraya gitmek nasip olmasın ki ben temiz biriyim ama titiz değilim ama ev artık bitmiş. Kapıdan girince kıraathane gibi sigara kokusunu mu, eskiyen eşyaları mı, atılmayan tuplu tvleri mi, kedi kakası bulaşmış kucuk tuvaletin duvarları mı HANGİLERİNİ sayayım!!!!
Bakın ailemi kucuk duşurmek icin yazmıyorum cok da utanıyorun yazarken ama yazmam lazım.
Bu evin ustune artık eski haline donmesi uzun zaman alacak bir de hasta annem var ozel bakım gerektiren ama babam evime yabancı sokmam diyor. Aklımı yitirmek uzereyim. Annemi alıp bakmak istiyorum annem baban yalnız kalamaz diyor cunku kalamaz bu sabah ketılı acıp cay demleyememiş CUNKU SEN ALIŞTIRDIN KOLELİK YAPARAK!!!!
Apartmanımızda ihtiyacı olan bir kadın var ama babam kadının kocasının ustune yurumuş ve o kadını da eve istemiyor.
Ben annemi alamıyorum, ikisini alacak yerim yok zaten dort kedim var biri yakın zamanda hastalık atlattı, onların kedisi falan imkansız.
Kadın istemiyor eve eeeee? Kendi ketıl acamıyor. Annemi kaderine bırakıcaz o zaman?
Bu arada annemin refakatcisi benim, eşim Anadolu- Avrupa yakası şoforluğumuzu yapıyor babam bu sabah onun da garip bir insan olduğunu soyledi. Hicbir şekilde yaranamıyoruz.
Bakın ben 42 yaşındayım senelerce kendimi sucladım, iyi bir evlat oldum mu, ikisine de duyduğum bu ofkede haksız mıyım, annemin bu hastalıklarına sebep ben miyim diye ama bu sabah babam eşimi kotulediğinde ve annem de davetime baban perişan olur yalnız diyip hayır dediğinde anladım ki bu hikayede en masum benim. İyi bir baba olamamış bir adam ve artık aşkından mı, zayıflığından mı pasifize edilmiş bir kadın var ortada.
Annemin iyi olmasını elbette isterim ama hastaneden cıktıktan sonra olacaklar artık kendi secimleri oluyor.