Merhaba herkese, uzun zamandan beri kafamı kurcalayan bir şey hakkında fikir almak icin bu konuyu acıyorum. Universitede okumaktayım. Aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 1.sınıftan beri birbirimizi seviyoruz ve ilişki yaşıyoruz. Bahsedeceğim konu dışında herhangi bir sıkıntımız yok gayet iyi anlaşıyoruz. Sorun şu ki ailemin durumu oldukca iyi (sanırım zenginiz diyebilirim) erkek arkadaşımın ailesinin durumu ise iyi değil. Kendisi oldukca calışkan biri okurken ayrıca calışıyor da. Biz ileride evlenmeyi de duşunuyoruz ancak arkadaşlarımdan, cevremden bu maddi fark yuzunden olumsuz yorumlar alıyorum. Sana alıştığın hayatı yaşatamaz vs gibi. Ailem erkek arkadaşımı tanıyor ama daha evlilik vs duşunduğumuzu bilmedikleri icin pek takmıyorlar şu anda. Evlensek babamın benim mutluluğum icin destek olacağını da biliyorum. Etraftan cok yorum ve olumsuz ornek duyduğum icin de korkmaya başladım. Bu tip bir deneyim yaşayan veya cevresinde şahit olan var mı sizce ne yapmam lazım? Tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.