Arkadaşlar merhaba ben uzak bir şehirde yaşıyorum ailemden, evliyim. Kardeşim dun gece mesaj attı bu evde son gecem uğraşamıyorum diye... Annem ve babam boşanma aşamasında ve bu durum onları yıprattığı gibi 17 yaşında olan henuz ergenliği bitmemiş kardeşimi de yordu. Dun tartışmışlar annemle ve annem kardeşimin erkek arkadaşıyla buluşup staja gitmeyeceğini babama soylemiş babam da bugun tetikte kardeşime staja gideceksin arkadaşlarınla da irtibatı keseceksin demiş. Ben kardeşimi ikna etmeye calışırken bana gelmesinden ziyade gercekten evi terkedeceğini ve başka hatalardan uzaklaştırmak adına bir şey soylemedim. Bana gelmesinden yana hic bir sorun yok ama ailem bu duruma cok kızacak biliyorum şimdi bana haber verme sakın kimseye soyleme beni biraz merak etsinler diyor. Bulunduğu şehirden otobusle uzaklaştıktan sonra haber vermemi istedi. Sizce ne yapmalıyım annem ve babam cok sinirlenecek ama kardeşimin guvenini kaybetmek istemiyorum bana bunları sır diye anlattı ama ailemin ona da bana da kızacağını biliyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Not: bir derdim var kategorisini bulamadım