Merhaba Dr. Bey
Ben 31 yaşındayım eşim 39. 5,5 senelik evliyiz. Hic gebe kalamadım. Nedenini araştırdığımızda bende gorunen bir sorun yok. Yumurtalıklarım folikuller iyi. Sıra eşime geldiğinde Morfolojinin 0 (hrs tup bebek merkezi)olduğunu oğrendik. Sonra Kaan Aydos a gittik o bir test daha istedi.sperm dna testi ve normal spermiogram. hasar cıkmadı morfoloji de % 10 cıktı.(duzen lab)şaşırdık.Nasıl olduğunu hala bilmiyoruz. Daha sonra normal yolla deneyin bi sorun yok dedi drumuz. Bir sure denedikten sonra olmayınca bir kadın doğum dr una gittik. bir daha sperm tahlili yapıldı bu ssefer morfoloji %1 cıktı. Dr bey direk tup bebek dedi. İlk denememizde benden 14 yumurta toplandı 11i dollendi. 5. gune 3 embriyo kaldı ama dr bey dondurucaz rahim durumun iyi değil dedi, dondurduk. Rahim normale donunce 2 adet blast (1 tanesi cok iyiymiş oyle demişti) transfer oldum. Hic tutunmadılar. Sonuc 0 cıktı. 2. tup denememizde ne garip ki bende 5 yumurta oluştu(dr bey ilacları bi noktada duşurdu) 2si dollendi ve 5.gune kadar gitti.Dr bey yine cok iyi dedi.(co-cultur, traşlama, mikrochip)uygulandı. Bugun yine negatif sonuc aldım. Bu arada ben hsg mi daha once cektirmiştim tuplerim acık bir sorun yo herşey normal. Bizim sorunumuz kaliteli embriiyoların rahime tutunamamasıdır hocam. Bunun nedeni ne olabilir sizce?
Hocam lutfen okuyabilir misiniz?
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Hocam lutfen okuyabilir misiniz?