Arkadaşlar Ocelikle Belirteyim, Bulduğum Yontem Her Videoyu Dolara Cevirmek Değil, Dolar Yanabilecek Videoları Bulup Yuklemek..
Bu Unlem Muhabbetinden Bu Yana Ozgune Yonelmek İcin Bayadır Video Yuklemiyordum ve Bugun Uzun Videolar Uzerinde Biraz Uğraşayım Dedim . 1 saat ve Uzeri Videolarda Attığım 20 Videodan En Fazla 3 Tanesi Dolar Oluyordu.
Bugun Yeni Bi Kanal Oluşturdum. İlk Amacım Attığım Videolardan Dolar Yananları Tespit Edip Onları Farklı Bi Kanala Daha Upload Edip Test Etmekdi.
15 Video Upload Ettim ve Haliyle 2 Taneyi Tek Yakabildim. Bu iki Videoyu Bi Koşeye Depolayıp Ayrı Kanala Upload Ettim ve Orda da Sıkıntısız Direk Dolar Oldular.Asıl Can Alıcı Nokta İse Videoların Uzunluğuna Bakınca Oldu. Yuklenen İki Videodan biri 1:14:21 Dk. Diğeri 1:08:14 dkydı. Diğer Unlem Olan Videoları Kontrol Ettiğimde Hepsi 1:21:00 dk uzeri videolardı (1:23:00 , 1:35:00,1:27:00 vs vs ). Sonra Deneme Amaclı 1:20:00 Yi Gecmeme Şartıyla 4 Tane Video İndirdim Yukledim (Video Uzunlukları 1:00:03 , 1:16:24 , vs ).. Bunlardan Biri Eşleşen Verdi ve Sildim Hayliyle. Diğer Ucu de Direkt Olarak Dolar Oldu. Bikac Ayri Video Daha İndirdim ve Sonuc Tekrar Olumlu .
1:00:00 ve 1:20:00 arası Ne Yuklediysem Para Kazanmaya Aktif Oldu . Bu Kısımda Hem Fikiriz Diyelim . Şimdi İlk Once Bi Kanalda Dolar Yakabildiğiniz Kac Video Varsa, Onları İstediğiniz Kadar Farklı Kanala Tekrardan Yukleyin Hepsi Dolar Olacaktır Bunu Bilelim.Şimdi Yapmamız Gereken Vds Kullananlar Sıkıntı Cekmez Denesinler Bulduğum Taktiği ve Olumlu mu olumsuz mu bildirsinler . Vds Kullanmayanlar icin de 17 30 5 10 dk Videoları Yukleyip Hangileri Yanıyorsa O dakikalara Odaklanıp Hemen Hemen Aynı Uzunluktaki Videoları Deneyip Test etsin . ( Bende 14 dk Civarı Bi kac videom dolar olmuştu onlar test edip bildiririm ).
Veya Farklı Bi Yontemle Dolar Yanmayan Bi Videoyu Kırparak Daha Once Dolar Yakabildiğimiz Videonun Uzunluğunda Tekrardan Upload Ederek Test Edebiliriz.
Arkadaşlar Kısacası Unlem Probleminin Sureyle ilgili olduğunu Duşunuyorum . Cunku Son 2 Haftadır Toplamda 6 Video Dolar Yakabildim ( Sadece Uzun Videolar Uzerinde ) . Bugunse Bu Bulduğum Taktik ile 13 Videoyu Para Kazanmaya Aktif Ettim Hemde Fire Vermeden . Sizde Deneyin ve Sonucları Paylaşalım..
Umarım İşinize Yarar . Gercekten Cok Sıktı Bu Unlem İnşallah Kalıcı Bi Cozum Olur
Unlem Sorununu Cozdum (En Azından Bende İşe Yarıyor..)
YouTube0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Unlem Sorununu Cozdum (En Azından Bende İşe Yarıyor..)