Merhaba kızlar şimdi bu da dert mi amaan canın sıkıldı takacak şey arıyorsun galiba diyebilirsiniz ama gercekten cok canımı sıkıyor bu olaylar artık

YouTube'da Amerika'da Uber(bir nevi taksi şoforluğu yani) şoforluğu yapan genc Turk bir cocuğun videosuna denk geldim.Arabaya binen yolcularıyla videolar cekiyor yolculuk boyunca.E haliyle kultur farkı,yetiştirilme tarzı yabancılar bizden daha rahat insanlar kotu anlamda demiyorum bunu bu arada yanlış anlaşılmasın.Yorumlara bakıyorum istisnasız her erkek Turk kızlarını gomup yabancı kızlar şoyle rahat,boyle sıcak kanlı Turk kızları niye boyle diye kotulemişler.Sonra buna benzer konsepli yine Turk birinin Turkiye'de cektiği bir videoya rastladım.Kızlarla ilk buluşmasını arabada yapıyor falan olayı cokta anlamadım neyse.O videodaki her kızada nerdeyse her erkek bildiğiniz gommuş ve afedersiniz yollu demeye getirmişler.
Şimdi bu iki yuzluluk değilde nedir? Neden bizim erkeklerimiz hem rahat,sıcakkanlı kız isteyip hem de boyle kızlara kotu gozle bakarlar? Napalım olelim mi yani ne istiyorsunuz bizden ya?Yuz versek bi turlu vermesek burnu havada. Vallaha cok sinirime dokunuyo artık bu iki yuzluluk hic bir erkeğe guvenemez oldum artık bunları gordukce.