Merhabalar
bir yıl once konu acmıştım doğum yapacağımdan evli olmadığımdan bebeğimin babasıyla nisan attığımızdan ve ailemin benim yanımda olduğundan bahsetmiştim
ben cocuğumu tek doğurdum babasi olacak benim kızımın kirki cıktığı donemde nişanlandı bir başkasıyla
iki ay oncesine kadar da hayatımızda yoktu bebeği hic gormedi
birden mesaj attı iki ay kadar oncesinde guya kız doğumda oldu demişler vs oyle olsa bile insan ulaşmaz mi ya hayırdır boyle diyorlar diye
neyse kızı gormek istedi ailemle konuştum gorsun dediler iki ay gecti bakın iki aydır kızıma toplamı 50 TL yi gecmeyen iki kiytirik oyuncaktan ote Birsey getirmedi. Kafe koşelerinde cocuğu gormek istiyor butun gun telef ediyor bizi gormek icin geldiğinde kız onu bile istemiyor bende duruyor onda ağlıyor.
kendisi Mısırlı bu arada mısırdan kız kardeşi gelmiş kızı gormek istiyor dedi mısırdan biseyler getirmiş filan dedi gittik gordu kıza kullanılmış lekeli aşırı cirkin şeyleri toplamış getirmiş kullanılmış gibi duran kilotlar filan yollamış eve gelip bakınca anneme verdim direkt kıyafet kutusuna atsın diye
kızım bir hafta sonra yaşına girecek bu yaşına kadar bu cocuk ne yedi ne icti ne masrafı var bilen yok soran yok allah razı olsun oyle boyle herkesin kotu yanları var ama ailem benim kızıma en iyisini en guzelini alarak sevgiyle buyuttu
ben bu adamla iletişimi kesmek istiyorum komple kendine hayrı yok bize hic hayrı yok ama bazen kendi kendime diyorum ben kızıma kotuluk mu yaparım iletişimi keserek diye
iletisimi kesmek diyorum cunku surekli yazıyor cok rahatsız oluyorum