Merhaba kızlar.Buyuklerimizin herşuyin doğrusunu sadece bunıarın biliyoemuş gibi davranmasından yoruluyorum bazen.sen cocuksuz buyuk kadar anlamazsın duşunceleri. Bebeğimin kilosu iyi artmasına rağmen bebek sesini cıkarmamış sutun yetmiyordur lafı Sutum yetmese kilo almaz dedğimde de kalitesizdir tok tutmuyor lafını duymak.2 aylık bebeğe doğulduğundan su ver su ver cocuğun ağzı kurudu diye diretmeleri.zararlı dediğimde de şimdikiler internet annesi diye de bir laf cıkardılar.buyuk kızıma meyve verdiğimde bu alerjik,bu karın ağrısı yapar.kendikeri Cips,paketli qıdalar alıyorlar.bir defa almayın dedim iki defa sonunda bu cocuğa bir şey olursa sizlik dediğimden beri burun sallamalar başladı.Anlamıyorum cocuğu anneden daha iyi kim duşunur.Oncelikle buyuklere karşı hep saygılı olmaya calıştım. Asla lafımı sokayım icimde kalmasın diyede bir yapımda yok.kalp kırmamaya dikkat ediyorum.Ama bazen cıldırasım geliyor.bu yukarıda saydıklarımı tabikide yapmıyorum evldıma.sorun zorla yaptırmaları değil,yapmadığımı gormelerine rağmen konuşmaları.burada icimi dokmek icin actım konuyu.biliyorum cevremiz boyle adamlarla dolu.kim nasıl başa cıkıyor bilmek istedim. Ama galiba kalp kırmadan cozumu yok)