Merhabalar , Maalesef bugun kotu bi olay yaşadık , 4 yaşındaki kızım , odasında iken nasıl başardı bilmiyorum yatağından inmeye calışırken duşup kafasını carpmış ve biraz kustu, ama midesi De rahatsızdı neden kustu tam kestiremiyorum ama başım donuyor deyince korktum bende doğru hastaneye goturdum . Dr direk Tomografi dedi hemen cekildi ve cok şukur ki temiz cıktı . Buraya kadar sorun yok . Yakın arkadaşım aradı tam o sırada, anlattım , neden tomografi cekildi hemen dedi , radyasyon dedi kısaca gereksiz yere radyasyon almış bak bişey de cıkmamış dedi , tabi ona o zaman telefon da kullanma tv de izleme vs dedim ama , sonradan arama motoruna yazınca icim karardı neden cektirdim ki dedim kendi elimle cocuğumu cihazın icine koydum . Şimdi de vicdan azabı duyuyorum, belki bir sure daha takip etmeliydim bilemiyorum, 1 tomografi 400 kusur rontgenle es değer vs yazıyor kanser vs . Sonra icim rahat etmedi hastaneyi arayıp tomografi ceken teknisyen ile goruştum . Zaten cocuk ayarında cekiyoruz duşuk doz dedi . Allahım sen koru hic araştırmadan etmeden bazen hic kafam calışmıyor sanırım

Ayrıca son bir haftadır evimde cam ne varsa kırılıyor sureklı olarak , sebepsiz yere. Ikı gun once ben hastalandım şimdi de kızım , yani bu negatif enerji mi desem bilemiyorum artık nasıl kurtuluruz