Selamlar hanımlar. Konumu okuyanlara bilgisi olanlara sormak istiyorum da. Ben 3 yasimdaki kizimi kardeş kıskanclığı ve tekrardan beze kaka yapma problemi sebebiyle bir uzmandan yardim almak istiyorum ama pedagoga mi başvurmam gerekiyor. Nasil secim yapmam gerekir? Nelere dikkat etmem lazim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı akşamlar hanımlar.
3 yaşında bir kızım 6 aylık bir oğlum var. Bebek doğduktan sonra kizima bi haller oldu. 2.5 yaşına kadar sesi cıkmayan cocuğun icinden şimdilerde canavar cıkıyor. Abartmıyorum gun boyunca butun dolabi giyiyor cıkıyor giyiyor cıkarıyor. Yazlık kışlık farketmiyor.
Onu cıkarıyor onu giyiyor camaşır camaşır camaşır artik bunaldım sinirimden ağlıyorum. Yıkıyorum koyuyorum bi bakıyorum sepette yine. Kirli sepeti dolu yıkanacak makinede yıkanmış asılacak balkonda toplanacak sepette katlanacaklar var. Tam olarak butun gun boyle geciyor. Bulasik zaten Allah versin yiyecek tabak kaşık varsa yemek yapacak tencere varsa benden mutlusu yok.
Kizin peşine koşmaktan oglana ek gıdaya başlamam lazım daha bi iki sebze ve yoğurt tattirabildim sadece.
Sağolsun yine annem geliyor yardım etmeye ama yetmiyor valla da yetmiyor. Ben başedemiyorum. Kizla ilgileneceğim diye cocuğumu emziremiyorum hep yarıda kalıyor cunku ya kizin tuvaleti geliyor ya sebepsiz ağlıyor ya dolabi dağıtıyor ya bir şeyler istiyor. Her yer her yerde. Anlık gozumu ayirsam saatlerce temizleyecek ya da toplayacak iş cıkıyor başıma.
Uyumadılar şimdi. Gece gece elbise dolabını alt ust etti yazlık elbiseleri giyip cıkarıyor nihayet birinde karar verdi. Bende sinirimden ağlıyorum, yarın nasıl toplayacağım onu duşunuyorum.
Uyku desem duzen muzen kalmadı. Cok yoruldum. Kucuk cocuğu olanlar hep boyle mi?