Mrb benim gibi olan varmı?
2 defa aşılama yaptırdım histreskopi cektirdim, hsg cektirdim ama bişey cıkmamıştı, sadece Yumurtalık rezervimde azalma vardı taaaaki bu gune kadar bugun bu hastalıkla karşılaştım tup bebek tedavisine başlayalı 8 gun oldu ilk tup bebek denemem di,benimki uzun protokoldu aralık adetinin 21. Gunu Lucrin e başladım hergun 10 ml ocak adetinin 2. Gunu de Gonalf é başladım hergun 300 ml Gonalf + 0.5 ml Lucrin, 5 gun kullandım 6. Ve 7. Gunune doktorum luveris adında bi ilac daha verdi her akşam kendime 3 tane iğne yaptım bugun ultrason icin gittiğimde ultrasona bakan doktor yumurtanın etrafında topaklanmış damarlar var dedi kendi doktoruma soyledi kendi doktorumda baktı ve onayladı diğer doktoru, bu şekilde devam edersek yumurta toplama da iğne ile topladığımız icin iğne damara gelip delerse eğer kanamayı durduramayız hayati riskin olur dedi ve tedaviyi iptal etti, o damarları radyoloji bakıp dondurduk dan sonra tedaviye devam edecez, şimdi sorum arkadaşlar boyle bişey başından gecen varmı ben internettede baktım ama bişey bulamadım ilk defa duydum boyle bişeyi nolur başından gecen varsa ne yaptı nasıl bi tedavi uygulandı yazarsa sevinirim...
Yumurtaların etrafında topak şeklinde damarlaşma olan varmı?
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Yumurtaların etrafında topak şeklinde damarlaşma olan varmı?