Dun nasıl oluyorsa kurtlar vadisi filmine gelen telif mi topluluk mu bilmiyorum ama farklı iplerden acılmış tum kanalları goturdu.(Gorunen o )
Tam da buyuk projeler kafamdayken cok yakındayken kotu oldu bu.
Yetmezmiş gibi partner kanallarım da gitti.
Yetmezmiş gibi kız arkadaşımın da adsense partner dahil tum kanalları ucmuş..
Ve adsense sine kanal acmıştı o..Ben google bağlantısını kesmiş kanalı kapatmıştım risk olmasın diye..Nasıl oluyorsa ona girişte telefon istiyor
Ve işin kotusu adsense maili dahil cokca kanal kullanılmamış telefon girdiğim halde kullanılmıştır diyor..
Uzucu oldu moralim bozuk ama pes etmem ben , hele de kafamdakileri denemeden asla
Ama şimdi napacağım konusunda kararsızım.Ben kararsız olunca kız arkadaşım hepten umutsuz..Malum herkesin gelecek parayla bi hayali var.
Şimdi oncelikle
1.sorum : şu kanalları temizlemek lazım ama ne tel girersem gireyim acamıyorum bunları nasıl temizleyeceğım konusunda fikri tecrubesi olan var mı ?
2.sorum : adsense eşiği gectin mi oder eşiği gecmesen dahi adsenseyi kapatsan da oder ama şu an adsense kapanmadı gibi..sadece ben giremiyorum..giremicem de muhtemelen hicbi şekilde..var mı yaşayan tecrube edinen bunu..napacağız..spam değil de ozgunle gelen bi paraydı o koyuyor

3.sorum : tum bu olaylar neden oldu sizce.. farklı iplerle acılmışları saymıyorum onların neden tumden kapandığı zaten karmaşık da 3cx ile acılanlar niye gitti..akıl sır erdirmek zor..bi partner diğer kanalları etkilemez diye rahattık..nası olsa adsenseye bağlı değil zincir gibi hepsi kapanmaz diye rahattık ama hepsi pert oldu
neyse uzun yazdım galiba kusura bakmayın beyler...bundan sonrası icin GUVENLİK adına yol gosterirseniz sevinirim