Cocuk sahibi olmak… 3,5 yıldır evliyim. Cok şukur Allah bozmasın guzel bir evliliğim var. Eşim cocuğa cok istekli ama hic bir zaman zorlamadı hep anlayışla sen ne zaman istersen dedi ne zaman hazırsan dedi. 1-2-3 derken 4. Yıl gelecek kısmetse ve eşim fazla dillendirmeye başladı. Beni sorarsanız bir korku, endişe var hemen hemen herkeste olduğu gibi. Eşim bana karsı cok ilgilidir. Bu ilgiyi kaybetmekten korkuyorum. Tabiki film gecelerimiz hop hadi dışarı cıkalımlar olmayacak. Bunları biliyorum. Ben dolu dolu bir sevgi gormedim ne annemden ne babamdan. Sevgiye, ilgiye acımdır hep. Bir zamanlar bunu duşun duşun bir hal olmustum ben nasıl cocuğuma bakarım, severim diye. Ama artık o eski korkularım gitti. Sadece eşimin ilgisinn azalmasından korkuyorum. Eşime şakala karısık ohoo cocuk oldu mu unutursun artık beni dedim guldum oda olur mu oyle sey ikinizede bakarım ama cocuk olunca seninde benimde ilk aklımıza gelen herseyden once o olacak emin ol dedi. Evet eminim bu boyle kendime sorunca tabiki cocuğum diyorum. Gecenlerde ufak bir kavgasıda oldu. Seni mutlu etmek icin elimden geleni yapıyorum herkes erken baba oluyor bende baba olmak istiyorum ama sen hep hazır değilsin ne istersen yaptım hep herseyi mutlu olabilceğin şekilde yaptım senden tek istediğim bir cocuğumuz olması dener denemez olacağınıda bilmiyoruz ki olmazsa bile canın sağolsun ama sen hic yanasmıyorsun dedi… Surekli birşeyleri planlama derdindeyim. Bir 10 kilo vermem gerek. Sıkı şekilde diyetteyim spora başladım. Ha verdim vericem diye uğraşıyorum. Ben 25 eşim 27 yasında bu arada… bu konuda sizin endişeleriniz var mıydı bebekten sonra evliliğiniz ne durumda ? Nasıl ilerledi ? Umarım zamanı ne zamansa bende sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olurum ve tabi olmayan isteyen herkese nasip olsun insallah.