Merhaba, bugun başıma gelmesinden korktuğum ve başıma gelen şeyi sizlere aktarcam ki bu hataya duşmeyin.

Bir ust kanal ve 2 alt kanal şeklinde calıştığım mail hesabımın ust kanalında da maalesef videolar vardı. Tutması umidiyle o kanaldan vazgecmemiştim. Ardından iki de alt kanal acıp o kanallara da manuel olarak video yukledim.

Her neyse ust kanalım kapanalı 2 ay oldu bu iki alt kanallar kapanmadı. (disable) Bu iki alt kanalım fena gimediği icin ust kanalım maili ile girip tum uyeliği silme işlemini yapmadım. Bunu yapmadığımız takdirde alt kanalları da alt kanal maili ile silemediğimizi biliyorsunuz. İlla ki ust mailin bilgileriyle giriş yapmanız gerekiyor.

Hep korktuğum ise bu alt kanallardan birisinin sorun cıkartıp para kazanmaları devre dışı bırakacağıydı ve bugun oldu. Kanal gayet iyi gidiyordu ama flag yemiş olduğum icin beraberinde bircok kanalımı da ***urdu.

Şimdi elim kolum bağlandı cunku kanalı silemiyorum. Kanala 100'lerce video basıp disable ettirmeye calışmaktan başka carem de yok.

Kanaldan eski videoları sildim şimdi onume rastgele ne gelirse yukluyorum ozellikle telif gelebilecek videolar atıyorum.

Her neyse alt kanal usulu calışan arkadaşlar bu cok soylendi ama ust kanalınıza video atmayın eğer ust kanal ucarsa elinizi kolunuzu bağlar alttakileri de silemezsiniz.

Asıl onemli mevzuya gelelim: Tamam dedim alt kanallardan birisi uctu ust maille girip madem oyle tum uyeliği sileyim diğer kanalımı da gozden cıkartayım dedim. Ust mail ile giriş yaptığımızda normalde telefon onayı ister ve kanalı onayı yaptıktan sonra sildirirdi ya şimdi oyle olmadı. Maalesef maile hic giremedim. Şifremden eminim ama cok beklediği icin o kanal artık tamamiyle yok olmuş telefon onayı istemiyor cunku kanal diye bir şey yok.

Boyle olunca da tum hesabı silip alt kanallardan da kurtulamadım. Yani durum tam bir cıkmaz.

Sonra bu durumda olan alt kanalı bulunmayan onay yapmadığım kanalları kontrol ettim acaba isteyecek mi onay diye. Aynı şekilde 2 ay kadar once kapatılmış kanallarımdan da istemedi. Yani şifreyi kabul etmedi.

Tekrardan soyluyorum bu şekilde olup nasıl olsa onaylarım ve alt kanallar ucar diye duşunuyorsanız sizin de başınıza boyle bir şey gelebilir dikkatli olun.

Yazı uzun oldu ancak bu bir uyarı yazısıdır benim başıma geldi o nedenle dikkatli calışıp ust kanalı boş bırakmanızı oneririm. İyi kazanclar.