Merhaba.4,5 senedir tanıdığım birisiyle beraberim daha onceden kısa sureli beraberliğimiz olmuştu ayrılmıştık tekrardan başladık, daha sonra 1 ay once yine bir ayrılık yaşadık barışmıştık.Her şey guzel gidiyordu dun yazmamaya başladı, aradım acmadı, bugun ınstagramdan beni cıkarttıgını farkettim.Daha sonradan mesaj attı yapamadığını, sorunun onda olduğunu zorla ilişki yurutmeye calışır gibi hissediyormuş ama mesajda, telefonda aramız gayet iyiydi.Yani Kova burcu kendisi, baya dengesiz birisi.Napıcağımı da bilmiyorum onu takipteyim ben cıkmadım.Bana hediye almış geldiğinde veririm dedi ona aldıklarımı da verecekmiş bende onlar senin dedim. Ara verelim istersen sen sorunlarını hallettiğinde devam ederiz dedim, ne seni uzmek yada bekletmek isterim ne de kendimi dedi.Yani uzun suredir tanıyorum onu, ailesini tanıyorum.Bir anda boyle yapması cok sacma geldi coğunuz bekle sakın yazma diyebilir ama sevdiğim icin icim acıyor.Yılbaşı icin plan yapmış birisi bu arada bu kadar nasıl değişti bilmiyorum